Golf 8.5 Cam Sileceği Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eryilmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Eren Yılmaz
Araç
Golf 8.5 Impression
Dostlar merhabalar,
Golf 8.5 impression aracım var, yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Ön ve arka cam silecekleri çalışırken çok fazla ses yapıyor yeni silecek almayı düşünüyorum.

Öncelikle 1.5 yıl gibi bir sürede orjinal sileceklerin bozulması normal midir? bunu merak ediyorum bilgisi olan varsa aydınlatabilirse çok sevinirim.
Hangi silecek markasını tavsiye edersiniz? Uzun ömürlü kaliteli bir şey arıyorum.

Teşekkürler, iyi forumlar

Merhaba hocam bosch marka kullanıyorum en kalitelidir. silbak ve inwells gibi ucuz ürünlerde kullandım onlarda f/p olarak güzel.

Dostlar merhabalar,
Golf 8.5 impression aracım var, yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Ön ve arka cam silecekleri çalışırken çok fazla ses yapıyor yeni silecek almayı düşünüyorum.

Öncelikle 1.5 yıl gibi bir sürede orjinal sileceklerin bozulması normal midir? bunu merak ediyorum bilgisi olan varsa aydınlatabilirse çok sevinirim.
Hangi silecek markasını tavsiye edersiniz? Uzun ömürlü kaliteli bir şey arıyorum.

Sıfır aldığım aracın sileceği 6 ayda mahvetti beni…
Geçen hafta aldım SWF marka tavsiye ederim…

https://www.sileceksepeti.com/urun/swf-vw-golf-8-silecek-takimi-2021-2022

Son düzenleme:
Dostlar merhabalar,

Merhaba.normal değil ama siz gene iyi kullandınız benm silecekler 6ayda ses yapmaya başlamıştı. Silecekle eski kalite yok maalesef

Ben 8.5 için olanı aldım. Hatta bi sette yedekledim. Çok çok güzel siliyor. Deneyebilirsiniz. Silindir kutuda, güzel bi paketlemeyle de gönderiyorlar. Ara ara 330 TL civarına düşüyor indirime girince, takip edin.

7 - 7.5

8 - 8.5

Herkesde aynı sorun var gördüğüm kadarıyla.

Ben de Bosch ile değiştirdim. Çok memnunum şuanlık

116 bin km / 9 yıla girdik mk7,5 ile

Ön silecekler halen fabrikasyon (ses yok iz yok )

Arka silecek lastiği 7-8 ay önce yırtılmıştı arka sileceği değistirdim

daha önce deneyimlediğin bi markamı abi neden bunu seçtin bosch aerotwin ile arasındada çok fiyat farkı yok. tercih sebebini merak ettim

Bosch markada iki farklı modelinide kullandım hatta geçen gün bir konuda yazdım, kısa sürede ikiside ses yapmaya başladı bu ürünü daha önce golf7 ve 7.5 da kullandım karşılaştırdığım zaman daha uzun gider hesabı yaptım zaten eskiyi atmadım kışın bunu kullanacağım yazın ise eskiyi takacağım böylece iki kış rahat kullanabileceğim…
Bana göre şuan araçlara takılan orjinal üründen ve bosch markadan daha etkiliyici siliyor…

https://www.golftutkusu.com/topic/13512-silecek-onerileriniz/page/34

Yağmur kaydırıcı kullanalı yaklaşık 10 yıl oldu. Hemen hemen tüm araçlarımda kullandım ve çok memnun kaldım. Yağmur kaydırıcı ile beraber cam sileceği değiştirme işi de tarihe karıştı. Çok net bir şekilde, uzun yolda hem güvenlik hem de netlik anlamında çok başarılı. Sileceklerden çok daha iyi iş çıkardığını söyleyebilirim.

Yağmur kaydırıcı kullanalı yaklaşık 10 yıl oldu. Hemen hemen tüm araçlarımda kullandım ve çok memnun kaldım. Yağmur kaydırıcı ile beraber cam sileceği değiştirme işi de tarihe karıştı. Çok net bir şekilde, uzun yolda hem güvenlik hem de netlik anlamında çok başarılı. Sileceklerden çok daha iyi iş çıkardığını söyleyebilirim.

Ben bir kere kullandım aslında kullanmakta yarar var hatta ıslak mendil gibi kullan at ürünler var değil mi…

116 bin km / 9 yıla girdik mk7,5 ile

Ön silecekler halen fabrikasyon (ses yok iz yok )

Arka silecek lastiği 7-8 ay önce yırtılmıştı arka sileceği değistirdim
Maşallah diyelim hocam, çok iyi gitmiş 😁

Geri