15 İnç Jant Kapağı

İsim
Kılıç
Araç
Golf 7
Malum kış ayı geldi 15 inç orijinal kara jant bulup aldım şuanda kışlık lastikler ile kullanıyorum gözüme daha hoş görünmesi için tercihen sıfır orijinal 15 inç jant kapağı alıp takmak istiyorum sizce nereden nasıl bulurum? Sarı siteye baktım adamlar ikinci el kapak için 5k ile 6k civarı para istiyorlar üstelik kapaklar sıfır ayarında bile değil. Yurt dışından sipariş edeyim dedim malum gümrük sınırı 30 Euro yani 1,500tl falan yapıyor ama 4 kapak 2 bin tl ye tekâmül ediyor. Tekli olarak satılmıyor yoksa 2 li olarak sipariş vermeyi bile düşündüm. Orijinal kapak nereden bulurum ve sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Golf 6 jant kapağını düşünüyorum ben ama yine de sizlere sormak istedim.

Hocam plastik kapağa 5-6 istiyorlarsa git metalik gri sprey boya al, iki tüp de sprey vernik. Kapaktan bile daha çok yakışır. Yada parlak siyah da olabilir. Hele de araçta yay varsa tadından yenmez.

1000055804.webp

Hocam plastik kapağa 5-6 istiyorlarsa git metalik gri sprey boya al, iki tüp de sprey vernik. Kapaktan bile daha çok yakışır. Yada parlak siyah da olabilir. Hele de araçta yay varsa tadından yenmez.

1000055804.webp
Yay vs yok araçta ayrıca araç Uranüs grisi olarak geçiyor açık gri çok sırıtır en kötü ihtimalle 4 tüp plasti dip boya alıp boyayacağım onuda tercihen koyu fosforlu renklerde yapabilirim hafif renk değişimi ve dalgası olur ise çok güzel duracağını düşünüyorum

Geri