Orijinal jant seçimi kafa karışıklığı

MR7

İsim
Mertcan
Herkese merhabalar. Günlerdir kafamı kurcalayan, beni kararsız bırakan, acaba hangisi diye saatlerce düşünüp karar veremediğim jant sorunum var. 2015 1.2 tsi 110 hp aracıma orijinal olmak kaydıyla, 17-18 Sebring veya 19 Pretoria (eibach kit ile) arıyorum. Hangisi daha iyi karar olur? Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.

18 jantı 3.5 veya 5 cm yayla kullanabilirsiniz. 19 jantta coil şart

18 jantı 3.5 veya 5 cm yayla kullanabilirsiniz. 19 jantta coil şart
Neden 19 için coil şart olsun ki? Sadece yay yeterli olur, hatta spesifikasyonlara bakarsanız 5 cm yay kullanmamanız gerektiğini söyler, orijinal amortisörler 4 cm ye kadar yükseklik değişimini karşılar, 5 cm için amortisör değişimi şart.

Neden 19 için coil şart olsun ki? Sadece yay yeterli olur, hatta spesifikasyonlara bakarsanız 5 cm yay kullanmamanız gerektiğini söyler, orijinal amortisörler 4 cm ye kadar yükseklik değişimini karşılar, 5 cm için amortisör değişimi şart.
mantıkken 19 jant ile 3.5 cm yay kullanmayıp 5 cm kullanacağından coil şarttır. ayrıca sadece yay kullanıp yüksek hızda ani manevra yaptığı zaman içte sürtme olur

mantıkken 19 jant ile 3.5 cm yay kullanmayıp 5 cm kullanacağından coil şarttır. ayrıca sadece yay kullanıp yüksek hızda ani manevra yaptığı zaman içte sürtme olur
Zaten 5 cm kullanamaz bu aracın spesifikasyonlarına uymaz, 3,5 takıp gezecek, Hicbir yere de sürtmez bu şekilde.

Başlık sahibinden özür dileyerek, aynı konuda kafa karışıklığına sahip olduğum için buraya yazıyorum. Gold 7 için Norfolk jantlara bakıyorum. Fiyatlar 25 bin lira ile 10 bin lira arasında. Hepsi de orijinal çıkma gibi görünüyor, onu nasıl anlayabilirim? Bu arada bijon aralığı vs. tam uyuyor değil mi? Bilgilendirirseniz sevinirim, teyit etmiş olayım.

Başlık sahibinden özür dileyerek, aynı konuda kafa karışıklığına sahip olduğum için buraya yazıyorum. Gold 7 için Norfolk jantlara bakıyorum. Fiyatlar 25 bin lira ile 10 bin lira arasında. Hepsi de orijinal çıkma gibi görünüyor, onu nasıl anlayabilirim? Bu arada bijon aralığı vs. tam uyuyor değil mi? Bilgilendirirseniz sevinirim, teyit etmiş olayım.
10 bin tl* olanları rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
Ben de 10 bin tl ye aldım bir ay önce...
Bu jantların sahtesi yok,
Golf 8 impression ve life pakette geldiği için bayağı bol piyasada.
Çok hasarlı ve eğik olmasınlar yeter.
Lastikçi ufak bir meblağ karşılığında balansına bakıp eğiklik var mı yok mu bakabilir.
Golf 7 ye takan olmuştu uyum problemi yok diye biliyorum

* Ekleme: Tabi üzerinde çok iyi durumda lastikler varsa fiyatları bir tık yukarda olabilir.

1-2 sene idare edecek şekilde, üzerinde lastikleri de olsun derseniz;
İlan no 1291609626
Üzerindeki lastikler kötü değil gibi duruyor

hocam selamlar daha dun aksam cikardim bu 16 jant nexen orijinal setimi. 7 aralikta aldigim 8.5 life aracimdaydilar sadece 1020km yapmis lastikler. sifir jant ve lastik takimi 2025 üretim yılı.ozetle ilgileniyorsaniz dmden iletisime gecebiliriz

hocam selamlar daha dun aksam cikardim bu 16 jant nexen orijinal setimi. 7 aralikta aldigim 8.5 life aracimdaydilar sadece 1020km yapmis lastikler. sifir jant ve lastik takimi 2025 üretim yılı.ozetle ilgileniyorsaniz dmden iletisime gecebiliriz
Size direkt mesaj gönderemiyorum. Yeni üyelere mesaj gönderemiyoruz sanırım. @wineofparadise telegram üzerinden yazabilir misiniz?

10 bin tl* olanları rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
Ben de 10 bin tl ye aldım bir ay önce...
Bu jantların sahtesi yok,
Golf 8 impression ve life pakette geldiği için bayağı bol piyasada.
Çok hasarlı ve eğik olmasınlar yeter.
Lastikçi ufak bir meblağ karşılığında balansına bakıp eğiklik var mı yok mu bakabilir.
Golf 7 ye takan olmuştu uyum problemi yok diye biliyorum

* Ekleme: Tabi üzerinde çok iyi durumda lastikler varsa fiyatları bir tık yukarda olabilir.
Çok teşekkür ederim. Yazlıkları geçtiğimiz yaz yeniledim. Bugün kışlıklardan bir lastiğim patladı. Bijon sıkışmış, açmak için anahtarının üstüne çıkınca jantı ezdim biraz. :/ Aslında baharda direkt yazlıklara takmak için istiyorum yani.

Çok teşekkür ederim. Yazlıkları geçtiğimiz yaz yeniledim. Bugün kışlıklardan bir lastiğim patladı. Bijon sıkışmış, açmak için anahtarının üstüne çıkınca jantı ezdim biraz. :/ Aslında baharda direkt yazlıklara takmak için istiyorum yani.
vay kevser ablam geçmiş olsun

Geri