Motor kulağı marka tavsiyesi vibrasyon ve şakırdama

İsim
SonerTr7
Araç
Golf7
Merhaba Cümleten hayırlı akşamlar Motor kulağı değiştirmek istiyorum vibrasyon ve zırıltı yapıyor (genleşme kabı tarafındaki) marka önerebilecek olan daha önce değişip memnun kaldığınız bi marka varmı öneride bulunursanız sevinirim.
Not: kulağı 1 sene önce değiştim serviste orjinali ile şimdi ses ve vibrasyon yapıyor garantisi var ama servis üstüne alınıp kusuru görmüyor dışarda kaç ustaya gösterdiysem sorun kulakta diyor servisin sahibi bile gelip baktı kulakta birşey yok volandan geliyor araçta hava kaçağı var hava alıyor çalışması bozuluyor alternatörden geliyor dedi kontrol bile etmeden 😁 dışarda özel volsvagencilere götürdüm hepsi motor kulağı dedi bende en son bi steteskop alıp arabanın heryerini dinledim volanda ve diğer söylenen yerlerde bir gram ses şakırdama yok ama motor kulağına koyunca şakır şakır ses veriyor steteskopa yani dışardaki özeldeki ustalar haklı ses kulaktan bende teit ettim size tavsiyem servislerde bile usta yok serviste baş usta dedikleri aracı içeri alıp bakıyor içerde tecrübesiz 18-19 yaşındaki çocuklar arabanızı söküp takıp işlem yapıyorlar herkese nacizane bi tavsiye iyi ustanız olsun eğer iyi bi ustanız yoksa kendiniz arabanızı öğrenin yoksa yerkili servis diye güvenip erabanızı usta diye teslim ettiğiniz adamlarda birşey bilmiyor deneme yanılma yolu ile sorun çözüyorlar sorun çözülürkende olan sizin paranıza oluyor

Geri