Kasko ön cam

İsim
Mert
Araç
Passat b8
Arkadaşlar herkese merhaba 2016 model aracima sonradan takılma serit takip var cam değişik vw logolu cam kırılsa çatlasa değişim yaptırmak istesem kasko nasıl bir şey yapar orjinal cam var üstünde ama şaseden bakıldığında normal cam çıkar böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Kaskom şuan axa maksimum yaptırmıştım

Arkadaşlar herkese merhaba 2016 model aracima sonradan takılma serit takip var cam değişik vw logolu cam kırılsa çatlasa değişim yaptırmak istesem kasko nasıl bir şey yapar orjinal cam var üstünde ama şaseden bakıldığında normal cam çıkar böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Kaskom şuan axa maksimum yaptırmıştım
Burada sadece şase no ya bakıp ona uygun cam takarlar. Yani kasko üzerinden değiştirmek isterseniz sadece şerit takipsiz cam ile ücretsiz değişim yaparlar. Aracınız eğer 10 yaş ve üstündeyse vw logolu veya pilkington/saint gobain.... gibi orijinal üretici markalar yerine yerli üretim tamcam/şişecam.... gibi markalarla değişim sağlanır.

10 yaş ve üstü olayı yerli cam için poliçede yazıp yazmadığına bakmak lazım ama genel olarak böyle işler süreç

Hocam olası bir değişim gerekirse. Servise uğrayıp durumu anlatın cam değişimi yapılacak ama daha önce serittakıpli cam takıldı aracıma ve şu an şerit takipli cam var aracımda dersın normal şartlarda aracın şase numarasına göre sıparıs geçerler sen durumu anlat mutlaka yardımcı olurlar beklı küçük bir fark ödersin sonucta zaten şerit takipli cam var aracında
Formdan da birçok arkadaş hatta ben de dahil olmak üzere birçok araçta serıt takıp olmadığı halde servıste serıt takıplı camla değişim yaptık bazılarımız küçük bir ücret farkı ödedi bazılarımız kafakafaya defaım yaptı şahsen ben fark odemedım
Önemli olan sipariş geçmeden önce durumu anlatman bir servis olmaz desede öbür servis yapar bu konu hakkında formda birçok konu var bakabilirsin

Fiyat olarak iki camın arasında çok cuzi bir fark var,cam değişimini yetkilide değilde kasko anlaşmalaı yerde yaparsan işini onlar çözer.Kaskodan normal cam fiyatını çekerler,sen aradaki farkı ödeyerek şerit takiplisini takarsın.Gerek yok servisle papaz olmaya,ayrıca cam konusunda dışarıda daha iyi ustalar var,servistekiler onlardan iyi olsa orada maşla çalışmazlar zaten.

Fiyat olarak iki camın arasında çok cuzi bir fark var,cam değişimini yetkilide değilde kasko anlaşmalaı yerde yaparsan işini onlar çözer.Kaskodan normal cam fiyatını çekerler,sen aradaki farkı ödeyerek şerit takiplisini takarsın.Gerek yok servisle papaz olmaya,ayrıca cam konusunda dışarıda daha iyi ustalar var,servistekiler onlardan iyi olsa orada maşla çalışmazlar zaten.
Hocam servis te orjınal olanı taktırırsın dısarda orjınal cam takmıyorlar bende Ankara da yetkılı servis te desıstırdım orjınal cam takıldı ıscilik de 4/4 luk yapıldı ayrıca servıste ve garantılı ıslem
Dıger bir konuda neden servısle papaz olsun formdan birçok arkadaş servıste degısim yaptırdı ve hiç bir sorunla karsılasmadı ben dahil hatta ben fark çıkarsa odeyecem dedım cam için serviste takıldığı için benden cam farkını da almadılar Ankara otomol de

Bilgileriniz için teşekkürler o zaman cam kırılsa bile servis serit takipli cami takar kasko belki cüzi cam farkı fiyatı çıkarır diyorsunuz

Benim serviste sonradan taktırdığım şerit takipli cam çatlamıştı. Değişim için servise gittiğimde araçta şerit takipli cam olduğunu belirttim. Böylece şaseye göre değil de yine şerit takipli camı sipariş verip taktılar. Hiçbir fark ödemeden kaskodan işlem yapıldı. @Mert1234

Geri