Mib crack ve odis online rehberi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Brkgnc16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Birkan
Araç
Skoda Octavia A7 1.6TDİ CR STYLE DSG
Herkese iyi günler. günlerdir araştırdığım ve kafama takılan birkaç konu var. Kendim hobi amaçlı ve arızaları tanımak için ve mode tuşu aktivasyonu pla 3.0 app connect sport display tarzı eklentileri yapmak için Odis satın almayı düşünüyorum ve açıkçası bu işlemlere nereden başlayacağımı tam bilmiyorum :D Odis ile online kodlama ve bileşen koruma tarzı şeyleri kaldırıp kendi mib2 ünitemi cracklemek istiyorum. araştırdığım kadarı ile bu tarz eklentiler Odis online ve vw dökümanları ile açılıyor beni aydınlatacak birisi varsa sevinirim :) ve ek olarak 5Q0 035 840A üniteye nav eklenilebilirmi? (elim ufak tefek anakart lehimlerine alışkın)

Herkese iyi günler. günlerdir araştırdığım ve kafama takılan birkaç konu var. Kendim hobi amaçlı ve arızaları tanımak için ve mode tuşu aktivasyonu pla 3.0 app connect sport display tarzı eklentileri yapmak için Odis satın almayı düşünüyorum ve açıkçası bu işlemlere nereden başlayacağımı tam bilmiyorum :D Odis ile online kodlama ve bileşen koruma tarzı şeyleri kaldırıp kendi mib2 ünitemi cracklemek istiyorum. araştırdığım kadarı ile bu tarz eklentiler Odis online ve vw dökümanları ile açılıyor beni aydınlatacak birisi varsa sevinirim :) ve ek olarak 5Q0 035 840A üniteye nav eklenilebilirmi? (elim ufak tefek anakart lehimlerine alışkın)
Hocam merhabalar
Unıten
5Q0 035 840A Bunda carpley i bile açamazsın bırak navıgasyon u
Unıte cracklemek yada birleşen koruma yı kaldırmak o kadar da kolay değil uzmanlık ister yanı senın şu an yapabılecegın bir durum değil sen alacağın odis ile bazı gizli özellikleri ac bence elimde olan unıteyi çökertirsin sonra unıte almak zorunda kalırsın

Son düzenleme:
Buradan bu konuda bilgi çıkmaz kesin,zira bu iş yapanların kazanç kapısı,niye pastanın içine biri daha dahil olsun ki?Yani bırak burada ulu orta bilgi paylaşmayı özelden bile kimse yardımcı olmaz sana.Daha önce birkaç kere denendi,zira nekadarda hobi amaçlı yapmak istiyorum desende,mğrendiğinde ister istemez o işin ticaretinde buluyorsun kendini,çünkü ciddi bir kazanç kapısı:1 satte 5bin güzel para😄
Neyse lafı çok uzattım,eğer gerçekten heves varsa yurt dışı site ve forumlarına yönel,ciddi emek vererek çözebilirsin,diğer türlüsü armut piş ağzıma düş olur,nitekim yapan herkes o emeği vererek öğrenmiş!
Kolay gelsin!

Geri