İlk Golf heyecanı - tanışma

İsim
Korhan
Araç
2025 golf 1.5 etsi life
Selamlar dostlar, 9 yıldır, 2014 model manuel 1.4 tdi bluemotion çok severek kullandığım polomu dün sattım. Bugün siparişini verdiğim 2025 golf 1.5 etsi life ile aranızdayım. Böyle arabasıyla bağ kuran bir toplulukta olmak güzel. Adım Korhan, diş hekimiyim, Ankarada ikamet etmekteyim. Herkese keyifli forumlar

Keyifli forumlar dilerim
Kısa sürede aracınıza kavuşursunuz umarım

Hosgeldınız yeni aracınız hayırlı olsun
Artık formdasınız form uyelerıne ındırım yaparsınız artık

Güle güle kullanın

Korhan hocam hoş geldiniz, yeni aracınız hayırlı olsun. Ben de polodan golf'e geçiş yapmıştım. Muazzam fark oluyor, keyifli sürüşler dilerim.

Selamlar dostlar, 9 yıldır, 2014 model manuel 1.4 tdi bluemotion çok severek kullandığım polomu dün sattım. Bugün siparişini verdiğim 2025 golf 1.5 etsi life ile aranızdayım. Böyle arabasıyla bağ kuran bir toplulukta olmak güzel. Adım Korhan, diş hekimiyim, Ankarada ikamet etmekteyim. Herkese keyifli forumlar
Güzel seçim hayırlı olsun 🧿

hoş geldiniz… keyifli forumlar…

Geri