1.6 TDI 2016 Titreme Hk.

İsim
Sebahattin
Araç
Golf
Herkese Selamun Aleyküm,

160 binde'ki aracımda beni bir süredir rahatsız eden bir titreşim var. Ustalar inatla enjektör diyor ama bence enjektörden değil ve boşuna enjektöre gireceğiz.
Araç soğuk sıcak fark etmeksizin ışıklarda veya park ettikten sonra ufak ufak titreyerek aracı sallıyor gibi hissettiriyor. Koltukta ve direksiyonda bariz hissetmeye başladım. Bir gün titreme sırasında aracın moturunu açarak videosunu çektim.

Konu hakkında sizlerin uzman yorumuna ihtiyacım var.
İst Anadolu yakasındayım öneri olursa ustaya da gidebilriim teşekkürler.

Titreşim Videosu

Motor kulakları?

Motor kulaklarını şanzıman kulaklarını kontrol edin. enjektörden araba titreme yapmaz aynı araçtan bende de var. benim enjektörlerim berbat durumdaydı araba stop ediyordu o derece kötüydü yine de titreme yapmıyordu

sizin arıza yüksek ihtimal ya motor kulaklarından ya şanzıman kulaklarından ya da kavramadan. temel ayar yapın diyeceğim ama daha da kötü olma ihtimali var.

ben size anadolu yakasında bildiğim kaliteli ustalardan bi kaç tanesinin ismini yazayım.

ist anadolu yakasında Reset garaj var sadece vag grubu çalışıyorlar nokta atışı bulurlar arızanı.
birde ölmez otomotiv idris usta var orasıda sadece vag grubu bakıyor iyidir. ümraniyede yeri
sancaktepe de ise emir garaj murat usta var. yetkili servis çıkışlı. dsg aracımın kavramasını orda değiştirdim işçiliği iyidir fiyatlarıda nispeten uygundur

Motor kulakları?
Geçen ay Doğuş oto'da bakıma verdim ve motor kulaklarını kontrol etmelerini rica ettim ve sağlam olduğunu bildirdiler. Açıkcası biraz gözü kapatarak hem motor kulağı hemde şanzıman kulağını değiştirtmeyi düşünüyorum.

Motor kulaklarını şanzıman kulaklarını kontrol edin. enjektörden araba titreme yapmaz aynı araçtan bende de var. benim enjektörlerim berbat durumdaydı araba stop ediyordu o derece kötüydü yine de titreme yapmıyordu

sizin arıza yüksek ihtimal ya motor kulaklarından ya şanzıman kulaklarından ya da kavramadan. temel ayar yapın diyeceğim ama daha da kötü olma ihtimali var.

ben size anadolu yakasında bildiğim kaliteli ustalardan bi kaç tanesinin ismini yazayım.

ist anadolu yakasında Reset garaj var sadece vag grubu çalışıyorlar nokta atışı bulurlar arızanı.
birde ölmez otomotiv idris usta var orasıda sadece vag grubu bakıyor iyidir. ümraniyede yeri
sancaktepe de ise emir garaj murat usta var. yetkili servis çıkışlı. dsg aracımın kavramasını orda değiştirdim işçiliği iyidir fiyatlarıda nispeten uygundur
Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim. Evet aracımda aşırı yakıt tüketimi zorlanma çiğ yakıt kokusu gibi hiçbir şey yok aslında. Şanzıman ise inanılmaz temiz ve yumuşak Doğuş oto yorumu bu tabiki. Kulaklar için yarın Reset garaj'ı arayacağım büyük ihtimalle.

Geri