Golf 8.5 1.5tsi yakıt tüketimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rscli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arkadaşlar konudan bağımsız olarak, yakıt göstergesindeki şu küçük kırmızı bar ne ifade ediyor? Beyaz uzun bar yakıt yüzdesidir herhalde, fotoğrafı fulledikten sonra çektim. İçindeki kısa kırmızı bar nedir? Sizde de böyle mi? Golf 8.5 etsi life.

Ekli dosyalar

• 1000055217.jpg
    1000055217.jpg
    148.8 KB · Görüntüleme: 27
O kırmızıya inince, benzin alman gerektiğini sana hatırlatacak olan uyarı ikazın verileceği noktayı anlatıyor.

Yani eski arabalarda ikaz sesi vererek kırmızı ışık yanan yakıt göstergesi bir nevi.

Yol bilgisayarı verisi ile pompa verisini aynı sonucu vermiyor, yol bilgisayarı daha düşük gosteriyor

Yol bilgisayarı verisi ile pompa verisini aynı sonucu vermiyor, yol bilgisayarı daha düşük gosteriyor
Muhtemelen tankın da borusuna kadar doldurdukları için öyle oluyordur. Defalarca denedim ufacık sapma olmadı bende.

Yaklaşık 10 senelik fuelio uygulamasında tuttugum 116247 km lik yakıt verisine göre golf 6 manuel aracin ekranla pompa değerlerine göre yüzde 5-7 lik eksik gösterme var. Yakıt için atınca bırak seklinde pompa görevlisine söylüyorum. Yüksek oranda bu şekilde doldurdum.

30291.jpg30292.jpgdeponun sonuna gelmisken veri eklemek istedim yakit aldiktan sonraki veri agirlikli sehir ici,uzun sureli veri ise karisik agirlik olarak yuzde 60 70 akici trafik sorulariniz olursa yanitlarim

Geri