Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Golf 8.5 İmpression 1.5tsi bakım sonrası yakıt tüketimimde azalma var avcılar zeytinburnu arası 4.5 yakarken 3.5 litreyi gördüm tabii biraz daha trafik yoğun olsaydı 4.2 4.3 yakardı tahminimce.
Golf 8.5 İmpression 1.5tsi bakım sonrası yakıt tüketimimde azalma var avcılar zeytinburnu arası 4.5 yakarken 3.5 litreyi gördüm tabii biraz daha trafik yoğun olsaydı 4.2 4.3 yakardı tahminimce.
Bakımda hangi yağ konuldu? Kaç km de araç? Ben 4 litreyi rahat görüyorum ama 4 altına nerdeyse hiç inemedim. Belki otoban kullanmadığım için de olabilir dağ geçitleri falan çok kullanıyorum
Bakımda hangi yağ konuldu? Kaç km de araç? Ben 4 litreyi rahat görüyorum ama 4 altına nerdeyse hiç inemedim. Belki otoban kullanmadığım için de olabilir dağ geçitleri falan çok kullanıyorum
Castrol EDGE PROFESSIONAL LL IV FE 0W-20(4.3lt) kilometrem 11200 e5 kullanimda bu degerler aliyorum zeytinburnu avcilar sabah gittigimde ise trafige giriyorum yogun yari yariya sure farkediyor ozaman 4.8 yakiyorum bu 3.5 degerini yaparken trafikte 5 dk dur kalk yapmisimdir