Golf 8,5 Bagaj-Cam tarafından gelen yoğun trim sesi sorunu

İsim
Efe Ahmet
Araç
Golf8,5 1.5 etsi 116hp 2024
Öncelikle selamlar 2024 model golf 8,5 aracım var yolda giderken arka bagaj kapağı ile arka camın kesiştiği iç terimden olduğunu tahmin ettiğim bir tim sesiyle karşılaştım ancak buna bir çözüm bulamamış durumdayım bilgisi olan daha önce işlem şu an ya da yardımcı olabilecek olan varsa beklemekteyim çok teşekkür ederim şimdiden

Öncelikle selamlar 2024 model golf 8,5 aracım var yolda giderken arka bagaj kapağı ile arka camın kesiştiği iç terimden olduğunu tahmin ettiğim bir tim sesiyle karşılaştım ancak buna bir çözüm bulamamış durumdayım bilgisi olan daha önce işlem şu an ya da yardımcı olabilecek olan varsa beklemekteyim çok teşekkür ederim şimdiden
benim araçtan da geliyordu ilk bakımında servis elemanlarına söyledim her tarafını pis pis yağlayıp verdiler ama ses kesilmedi. Başka bir konuda bir arkadaş kapıların ana gövde ile birleştiği yerlere band çektim geçti demişti ama tam olarak nereyi kast etti anlamadı kimse.

Aynı ses ben de de vardı, araç boşken hızlıca kasisten geçince oluyordu. Bagaj kapağından ve pandizottan şüpheleniyordum. Plastik ayar vidalarından kapağa ayar yaptım, azaldı mı tamamen geçti mi, araftayım. Ön torpidonun iç geçmesinden de çıt çıt çıt şeklinde ses geliyor. Ne tesadüf ki üç yıl önce sıfır olarak aldığım Golf8'de de birebir bunlar vardı. Araç biraz yumuşayıp, gevşeyince bazısı azalmış, bazısı yok olmuştu. Müziği sesli dinlemek tüm dertlerin devası :)

Geri