Golf mk7 jant önerisi

İsim
Kadir
Araç
Golf 7
Merhabalar. 2015 1.2 tsı comfortline mk7 aracım var. Aracımın rengi tungsten grisi, ve aracımın üzerinde şu an orijinal jantları var. Aracımın renginden dolayı koyu renkli 17 inç bir jant arayışındayım. Bronz veya koyu gri bir renk düşünüyorum. Aracımı basmamak ve konforunu bozmamak için 17 inç tercih etmek istiyorum. Aradığım kriterlerdeki tavsiyelerinize sonuna kadar açığım. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• 10214.jpg
    10214.jpg
    170.2 KB · Görüntüleme: 33

Merhabalar. 2015 1.2 tsı comfortline mk7 aracım var. Aracımın rengi tungsten grisi, ve aracımın üzerinde şu an orijinal jantları var. Aracımın renginden dolayı koyu renkli 17 inç bir jant arayışındayım. Bronz veya koyu gri bir renk düşünüyorum. Aracımı basmamak ve konforunu bozmamak için 17 inç tercih etmek istiyorum. Aradığım kriterlerdeki tavsiyelerinize sonuna kadar açığım. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim
Nedendir bilmiyorum,Golf7'nin tasarımı gereği 17 inch'te orjinal Dijon janttan başka tek bir örnek yok bu arabaya yakışan.Dijon hatici ne takarsanız takım bir süre sonra pişmanlık yaratacaktır!O jantta garip bir uyum var arabayla,bazen baktığımda 18 imch'miş gibi duruyorki bu başka jantlarda genelde tersi olur,yani 18 jant 17'ymiş gibi durur,özellikle koyu renkse.
Birkere 17 jantta koyu renk hevesiniz yanlış,tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama koyı renk genelde jantı oldupundan ufak gösterir.
Özetlersek,ben olsam hedef 17 ise kesinlikle temiz bir Dijon kovakardım,heke sizin aracın rengine muazzam yakışıyor,benim tavsiyem bu yönde.

Nedendir bilmiyorum,Golf7'nin tasarımı gereği 17 inch'te orjinal Dijon janttan başka tek bir örnek yok bu arabaya yakışan.Dijon hatici ne takarsanız takım bir süre sonra pişmanlık yaratacaktır!O jantta garip bir uyum var arabayla,bazen baktığımda 18 imch'miş gibi duruyorki bu başka jantlarda genelde tersi olur,yani 18 jant 17'ymiş gibi durur,özellikle koyu renkse.
Birkere 17 jantta koyu renk hevesiniz yanlış,tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ama koyı renk genelde jantı oldupundan ufak gösterir.
Özetlersek,ben olsam hedef 17 ise kesinlikle temiz bir Dijon kovakardım,heke sizin aracın rengine muazzam yakışıyor,benim tavsiyem bu yönde.
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Arabamın rengi ile aynı olan ve
Dijon uygulanmış haline hiç denk gelmedim. Bi görmek gerek. Dijon genel itibariyle benim de hoşuma gidiyor ama tungsten griye kendi aracımı almadan öncesinde de koyu renkli jantları fazlasıyla yakıştırıyordum. Belki benim gördüklerim 18 inç olabilir ondandır. Dijon uygulanmış halini de fazlasıyla merak ediyorum

Şu dover jantı da çok güzel bu arada. Ana yazıldığı gibi dijon harici hiçbir jant orijinal gibi durmuyor.17 inç için tavsiye edilir. Hem orijinal oluyor. Ancak inç büyüyünce konfordan kaybı hissediyorsunuz. Üstündeki dover jantları kullanmayı tercih ediyorum.

Veronayı çok beğeniyorum.

Ekli dosyalar

• 95021903_1368789399976188_7658715210403807232_n.jpg
    95021903_1368789399976188_7658715210403807232_n.jpg
    327 KB · Görüntüleme: 24
Allstar pakete ait jantı da ben ekleyeyim madem.

17" Madrid
96e1f898-583c-4373-9c0f-12062f2de46d_image_for_silan_34238052_580x435.jpg

Her ne kadar dijon golfün en ikonik jantlarından biri de olsa orijinal durban jantlı bir golf gördüğümde durur bakarım

Eğer orijinalse fabrikasyon olarak spor yaylarla gelir yanlış bilmiyorsam 2.5 mm daha alçaktır

43694-6738d5f7f4713c6f0fa67b6bbf2d0f29.jpg

Bu da kendi aracım 17 dijon jant. standart highline jantıdır
IMG_0737.JPEG

Uygulanmış halini İnternetten buldum. Gerçekten hoş duruyormuş.
Şu dover jantı da çok güzel bu arada. Ana yazıldığı gibi dijon harici hiçbir jant orijinal gibi durmuyor.17 inç için tavsiye edilir. Hem orijinal oluyor. Ancak inç büyüyünce konfordan kaybı hissediyorsunuz. Üstündeki dover jantları kullanmayı tercih ediyorum.
Cevabınız ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Orijinal jantların görüntüsü benim de hoşuma gidiyor ama ebat olarak arabanın heybetine göre gözüme çok küçük geliyor. Bunun sebebi babamda 2017 ford kuga var, onun jantlarının büyük olması ve gözümün alışmasından dolayı olabilir

Ekli dosyalar

• 12055.jpg
    12055.jpg
    151.3 KB · Görüntüleme: 13

Geri