J led farlardan dolayı muayeneden kaldım

İsim
Semi
Araç
Golf 7 1.2 TSI DSG Midline Plus
Selamlar, bugün halojen farlarını J led ile değiştirdiğim aracım ile muayeneden kaldım :D Görevli kısaların kırılma açısının yüksek olduğunu ve halojen ampul ile değiştirirsem geçeceğimi söyledi :D dediğini yaparak tekrar muayeneye gideceğim gelişmeleri paylaşırım, herkese iyi forumlar.
Not: Led olarak Photon H7 Milestone kullanmıştım sanırım.

Selamlar, bugün halojen farlarını J led ile değiştirdiğim aracım ile muayeneden kaldım :D Görevli kısaların kırılma açısının yüksek olduğunu ve halojen ampul ile değiştirirsem geçeceğimi söyledi :D dediğini yaparak tekrar muayeneye gideceğim gelişmeleri paylaşırım, herkese iyi forumlar.
Keşke böyle herkesi bıraksalar. Trafikte kör ediyor bazıları illallah ettiriyorlar. Nasıl geçiyorlar anlamıyorum

Keşke böyle herkesi bıraksalar. Trafikte kör ediyor bazıları illallah ettiriyorlar. Nasıl geçiyorlar anlamıyorum
Halojen farlara direkt led takmadım mercekli j ledlerden alarak taktım bugüne kadar da çok kişiye sordum karşımdan gelen de önümden giden de rahatsız etmediğini söyledi düz duvara karşı da çizgi çeken farlarım var ancak bıraktılar yine de.

Halojen farlara direkt led takmadım mercekli j ledlerden alarak taktım bugüne kadar da çok kişiye sordum karşımdan gelen de önümden giden de rahatsız etmediğini söyledi düz duvara karşı da çizgi çeken farlarım var ancak bıraktılar yine de.
Size özel demedim. Karşımdan gelip saçma sapan farlı bazı kendini bilmezler var ya onlara laf. Gözüm anı ışık yiyince hassaslaşıyor benim bı de ekstra etkileniyorum. İz gibi kalıyor çok şiddetli olunca bı süre

Size özel demedim. Karşımdan gelip saçma sapan farlı bazı kendini bilmezler var ya onlara laf. Gözüm anı ışık yiyince hassaslaşıyor benim bı de ekstra etkileniyorum. İz gibi kalıyor çok şiddetli olunca bı süre
evet çok haklısınız ben de o şekilde bir odak noktası olmayan farlara led takanlara sinir oluyorum, karşıdan geldiğinde afallatıyor.

Ben hakkımı helal etmiyorum öyle yapanlara. Beni kör etmeye ne hakkın var kardeşim
Maalesef resmen kör ediyor. Virajlı bir yol olsa ya da şeritini kaçırda kaza sebebi!
Mevzuata uygun olsa bile yükseklik ayarı da aynı şekilde.
Onca parayı alıyorlar bari sağ-sol ve yukarı-aşağı far ayarını yapsalar!

J led farlar takıldıktan sonra far yükseklik ayarı yapılmış mıydı?

Ben ilk montaj ettiğimde bayağı yüksekti, kapalı otoparkta ideal noktaya indirmiştim.

Valla trafikte pavyonvari araba dolu renk renk ışıklar her yerde adam mercekli farla muayeneden kalıyor mercekli de far ayarı bozuk olsa bile göz alması düşük bir ihtimaldir çünkü ışık tam dağılarak değil belli bir noktaya odaklanarak dağılıyor da kime ne anlatıcan hocam 2 tane sarı ampul takıp geç sonra değiştirirsin geri.

J led farlar takıldıktan sonra far yükseklik ayarı yapılmış mıydı?

Ben ilk montaj ettiğimde bayağı yüksekti, kapalı otoparkta ideal noktaya indirmiştim.
Evet ayarlamaya çalıştım ayrıca direksiyonun yanındaki far yüksekliği de indirdim. Halihazırda önümde giden arabanın aynalarına gelmiyor normalde farlarım ama kaldık yine :D

Valla trafikte pavyonvari araba dolu renk renk ışıklar her yerde adam mercekli farla muayeneden kalıyor mercekli de far ayarı bozuk olsa bile göz alması düşük bir ihtimaldir çünkü ışık tam dağılarak değil belli bir noktaya odaklanarak dağılıyor da kime ne anlatıcan hocam 2 tane sarı ampul takıp geç sonra değiştirirsin geri.
Valla yolcu taşımacılığı yapan servislerin aydınlatmalarında hep renkli film var garip garip renklerle geziyorlar piyango bize patladı :D halojenleri takıp muayene sonrası ledlere geri döneceğim

Ben bugün u led farlarla muayeneden geçtim. Kısalarım ufuk çizgisine ayarlıydı. Ampül olarak da photon ultimate takılı. Halojen ampüllere geçmek yerine far ayarı yaptırmayı da deneyebilirsiniz

Geri