Hocam kesin bitmiş mi
Kaçirdik desene hocamGelecek olan vardır tabiki ama suanlık yok.
Hocam kesin bitmiş mi
Kaçirdik desene hocamGelecek olan vardır tabiki ama suanlık yok.
300k nedir k yı anlayamadım özür dieyerek soruyorum biz mi geri kaldık1.5 116 hp ile 150 hp arasında arasında çok fark var mı?
Kafamı çok karıştırmaya başladı.
Sırf bu yüzden leon fr bakmaya başladım sıfırları life paketle arasında 300k kadar bir fark sizce değer mi?
Teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum
K Bin demek hocam 300 Bin300k nedir k yı anlayamadım özür dieyerek soruyorum biz mi geri kaldık
teşekkür ederim cevap için .k ile bin çok ilgiliymiş doğrusuK Bin demek hocam 300 Bin![]()
teşekkür ederim cevap için .k ile bin çok ilgiliymiş doğrusu![]()
Yeni nesilde öyle bende sizin gibi sonradan öğrendim ne olduğunu orta yaşlı olmama rağmenteşekkür ederim cevap için .k ile bin çok ilgiliymiş doğrusu![]()
Kaçirdik desene hocam
Aracı kullanma amacınız hız mı?Kaçirdik desene hocam
Hacim çok önemli. Ara hızlanmalarda fark belli oluyor. Ek olarak 4 silindir titremiyor.Bir de 1.0 lar bile aynı beygirdeyken 1.5 ne gibi bir avantaji var 1.0 a göre
116 lıkta anlık gazlarda turbo lagını inanılmaz yaşıyorsun. Turbo gelince motor kendine geliyor ama o zamana kadar da 2500-3000 devire gelmiş oluyor. 150 linkten en büyük farkı bu bence. Torkları birbirine çok yakın zaten1.5 116 beygir olan 1.0 110 beygir olandan farkı alt devirlerde ara hızlanmalarda daha canlı yakıt tüketimi de ortalama 0.5 litre daha az. 1.0 etsi aracım ile rekor tüketimim 4.7 falandı uzun yolda, 1.5 etsi 116 lıkta 4.1 leri görüyorsun. 1.5 150 lik motor ise her an hızlanmaya hazır basınca gitmem demeyen cinsten. Yakıt olarak 1.0 etsi dan 0.2-0.3 daha fazla yakar. Genel yorumum normal bir kullanıcıyı 1.5 etsi 116 lık motor üzmez. Yakıt tüketmiyle de cezbeder.
4 silindir.Bir de 1.0 lar bile aynı beygirdeyken 1.5 ne gibi bir avantaji var 1.0 a göre
Life paket bitmiş gelir mi sizce tekrarben 150lik de çok sürdüm aradaki fark 120'li hızlardan sonra ortaya çıkıyor, şehiriçinde bir işe yaramıyor, 116'lıklardan çok yakıyor ama şöyle bir durum var:
116lık varken bir gözüm 150liklere kayıyor, 150lik sahibi olsaydım 116lıklara dönüp bakmazdım
gelir, style paketi a3 satışlarını baltaladığı için getirmek istemiyorlarmış, geriye life paket kalıyorLife paket bitmiş gelir mi sizce tekrar