Golf 8 1.0 etsi motor kulakçığı değişimi hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Helkiran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
HALİL
Araç
GOLF 8
Merhabalar aracı yeni aldım 66 binde. Şimdiye dek hiç motor kulağı değişmemiş. Malum 3 silindirden dolayı motor titreşimli çalışıyor fakat benim aracım normale göre daha çok titriyor. Motor kulaklarını değiştirmek istiyorum. Servise sormadım ama sanayiden ustalar iki kulağa 12 bin rakam çıkardılar. Ne yapmak gerek. Motor kulağı linki vs paylaşabilen olursa eğer çok memnun olurum. Alıp direkt değiştirtmek daha mantıklı geliyor. En azında işçiliğe para veririm diye düşünüyorum.

Hocam aracınız yetkili servis bakımlı mı? Eğer öyleyse size harika bir tavsiye vereceğim.

Son düzenleme:
Upvote 0
Titreşimin ateşleme sistemi ile alakalı olmadığından eminseniz ve araç çalışırken içeride direksiyona parmak ucu ile temasta belirgin titreşim alıyorsanız ve bu rölantide sürekli ise;
Birisi şoför koltuğunda otururken gücü kuvveti iyi olan birisi motor kulağının motor tarafındaki bloğundan yukarı doğru kaldırmayı denesin içeride titreşim kesilir takoz arızalı ise kesin teşhistir.

Upvote 0
Hocam aracın yetkili servis bakımlı mı? Eğer öyleyse sana harika bir tavsiye vereceğim.
Araç hep yetkili servis bakımlı ilerlemiş. En son bakımı 54 binde yapılmış. Ben sadece gizli özellikleri açtırdım o sorun oluşturur mu acaba ? Buyrun dinliyorum tavsiyenizi.

Upvote 0
Titreşimin ateşleme sistemi ile alakalı olmadığından eminseniz ve araç çalışırken içeride direksiyona parmak ucu ile temasta belirgin titreşim alıyorsanız ve bu rölantide sürekli ise;
Birisi şoför koltuğunda otururken gücü kuvveti iyi olan birisi motor kulağının motor tarafındaki bloğundan yukarı doğru kaldırmayı denesin içeride titreşim kesilir takoz arızalı ise kesin teşhistir.
Hocam sanayide dediğinizin aynısını denediler ve motor kulağı dediler. Değişmeli dediler. Tek kulağın değişimini önermeyiz dediler. Alman bir marka söylediler çifti 12 bin olur dediler.

Upvote 0
Hocam sanayide dediğinizin aynısını denediler ve motor kulağı dediler. Değişmeli dediler. Tek kulağın değişimini önermeyiz dediler. Alman bir marka söylediler çifti 12 bin olur dediler.
O zaman nereden ve kaça alırsınız bilemiyorum ama kesinlikle orjinalini alın.

Upvote 0
Araç hep yetkili servis bakımlı ilerlemiş. En son bakımı 54 binde yapılmış. Ben sadece gizli özellikleri açtırdım o sorun oluşturur mu acaba ? Buyrun dinliyorum tavsiyenizi.

Harika! Hocam yetkili servise gidip motorda bulunan şikayetlerinizi dile getiriyorsunuz ve bu parçaları sizin bozamayacağınızı ve kullanıcı kaynaklı olamayacağını dile getiriyorsunuz ek olarak sürekli yetkili serviste olması sebebiyle iyi niyet garantinizide dilllendiriyorsunuz. Ben bu şekilde 30 bin tl tutan motor kulağı ve bir materyalin hortum değişimini ücretsiz yaptırdım.

Gizli özelliğin herhangi bir problem yaratacağını düşünmüyorum.

Upvote 0
Harika! Hocam yetkili servise gidip motorda bulunan şikayetlerinizi dile getiriyorsunuz ve bu parçaları sizin bozamayacağınızı ve kullanıcı kaynaklı olamayacağını dile getiriyorsunuz ek olarak sürekli yetkili serviste olması sebebiyle iyi niyet garantinizide dilllendiriyorsunuz. Ben bu şekilde 30 bin tl tutan motor kulağı ve bir materyalin hortum değişimini ücretsiz yaptırdım.

Gizli özelliğin herhangi bir problem yaratacağını düşünmüyorum.
Hangi serviste yaptınız hocam bunu. Ben Kayseri aykana gideceğim umarım yardımcı olurlar.

Upvote 0

Geri