Parça ihtiyacı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MICHY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Anıl İbrahim Güney
Araç
GOLF 2020
Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki fotoğrafta görünen parçayı arıyorum. Golf için olan bu kablo/tesisat parçasına ihtiyacım var. Elinde olan, satmak isteyen veya nereden temin edilebileceğine dair bilgi verebilecek olan varsa yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_6939.png
    IMG_6939.png
    198.6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_6955.jpeg
    IMG_6955.jpeg
    213.8 KB · Görüntüleme: 50

Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki fotoğrafta görünen parçayı arıyorum. Golf için olan bu kablo/tesisat parçasına ihtiyacım var. Elinde olan, satmak isteyen veya nereden temin edilebileceğine dair bilgi verebilecek olan varsa yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler.

Merhaba,
Bu tarz parçaları neden gidip servisten almıyorsunuz…

Çıkma parça için Ekosistem ile görüşebilirsiniz…

Son düzenleme:
En dogru alım yeri bu ve buna benzer parçalar için servis
@metinkar hocam da belirtmiş

servisten başka yerde bulamaz bu parça 7-8 binden aşağıda değildir..belki bu durum için buraya gelmiştir arkadaş..geçen bende bir boru parcası almıştım benzin geri dönüş hortumu..4 küsür bin tl idi..

Servisten nasıl talep edeceğim , bulunduğum yerde yetkili servis yok maalesef . Arasam kargolayabilir mi acaba ? Servisten hiç parça talebinde bulunmadım . 10 -12 bin civarı parça fiyatı.

Servisten nasıl talep edeceğim , bulunduğum yerde yetkili servis yok maalesef . Arasam kargolayabilir mi acaba ? Servisten hiç parça talebinde bulunmadım . 10 -12 bin civarı parça fiyatı.

Bulunduğunuz yer neresi…
En yakın servisi arayın parça numarasını verin ödemesini EFT ile yapın adresinizi verin zaten yolluyorlar…

Profilinde Adana yazıyor eğer orada isen;

IMG_3068.jpeg
IMG_3069.jpeg
IMG_3070.jpeg
IMG_3071.jpeg
IMG_3072.jpeg
IMG_3073.jpeg

Hocam zaten parça numarası koydugun resımde yazıyor
En yakın olan yetkılı servısı ara parça numarasınıda söyle havale yaparsın sana kargo yaparlar

Parça numarası bu zaten sende var
04C133352AS -AKF valfli bağlantı borusu
Fıyatı dedıgınız gıbı biraz pahalı bir parça

Geri