Golf 8.5 1.5 Tsi 116 Ps

İsim
berat
Araç
golf 8.5
Arkadaşlar Merhaba Aktif olarak 2022 elegance passat kullanıyorum golf 8.5 life a geçmeyi düşünüyorum malum aralık ayı kampanyası var ama 116 bg olması çok gereksiz olduğunu düşünüyorum 1.5 150 motorla aynı mı motor yani yazılımsal olarak kısılmış bi motor mu var diye soracaktım ayrıca buz mavisi mi yoksa aytaşı grisi mi tercih etmeliyim cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ediyorum hayırlı akşamlar

Dolu dolu stok olduğunu pek sanmıyorum.
Araştırmayı sonuçlandırıp almak istiyorum diye vardığınızda büyük ihtimalle stok kalmamış olacaktır...

Bayini tanıdık benim için aytaşı grisi ayırttı ama buz maviside var youtube ta izledim de paylaşan herkes memnun ama arabayı kötülemek istemiyor da olabilirler zaten işin son noktalarına geldim sizin görüşlerinizi de merak etmiştim ondan dolayı sordum motor hakkında bilgin varmı

Bayini tanıdık benim için aytaşı grisi ayırttı ama buz maviside var youtube ta izledim de paylaşan herkes memnun ama arabayı kötülemek istemiyor da olabilirler zaten işin son noktalarına geldim sizin görüşlerinizi de merak etmiştim ondan dolayı sordum motor hakkında bilgin varmı
Bence buz mavisi. İstiridye gri güzel ama diğer griler bence çok kötü. Lansman rengi olduğu için daha da değerli. Motor da üzecek motor değil alınca anlarsınız zaten. Sadece yazılımsal fark olmadığı söyleniyor, turbo ve diğer bileşenler farklı diyen çok var. Blok aynı ama bildiğim

Passat elegance da otonom özellikleri hariç dolu bir araç.

Buz Mavisi.

Motor Sadece yazılım farkı değil. Motor aynı blok ama diğer donanımları farklı.

Birkaç güne araçlar biter bence.

Şehir içinde binilecek bi araba değil diye düşünüyorum park alanı aralara girme vesayre gibi seveplerden dolayo değiştiriyorum bunlar harici çok güzel araba

2 renk arasından bence aytaşı gri olsun

Şehir içinde binilecek bi araba değil diye düşünüyorum park alanı aralara girme vesayre gibi seveplerden dolayo değiştiriyorum bunlar harici çok güzel araba
O zaman Golf 8.5 direkt alın derim.

motor bambaşka 150lik ile

Araçlar bitti tezgah kapandı beton bitti yapı paydos hikayeleri tümden gerçek dışı

Ayın 21 inde ve 28 inde gelecek 2 gemi dolusu golfe aynı fiyatlardan kapora alırız diyorlar. (Zamsız)

Teslimatlar ocak ayınada sarkacak

Yıllarca Periyodik bakımdan vurgunu vuracak vw-tr araç bitti dermi ? (Etsi+dsg) Aracı yetkiliye götürmem diyebilecek varsa ? O ayrı konu tabi !!!

Bursa cumartesi günü metalik araçlar icin 2.025 fiyat istedi polo icin 1575 istemisti cuma olması gerekiyor aynı kampanyalı fiyattan varsa doğuslarda yada tektük kalmıstır. Aylarca fiyat garantisi verilen bisi görmedim ben bu sektörde. Ben aytası gri kapora verdim 1.950 beklemedeyim aksesuar eklemeyi düşünüyorum sonradan orjinal bir şekilde o yüzden bu rengi tercih ettim. Elinde hazır aracı olab yada fiyat ve renk teklifi bildğiniz bayi varsa söyleyin arkadaslar bilgilensin

Bursa cumartesi günü metalik araçlar icin 2.025 fiyat istedi polo icin 1575 istemisti cuma olması gerekiyor aynı kampanyalı fiyattan varsa doğuslarda yada tektük kalmıstır. Aylarca fiyat garantisi verilen bisi görmedim ben bu sektörde. Ben aytası gri kapora verdim 1.950 beklemedeyim aksesuar eklemeyi düşünüyorum sonradan orjinal bir şekilde o yüzden bu rengi tercih ettim. Elinde hazır aracı olab yada fiyat ve renk teklifi bildğiniz bayi varsa söyleyin arkadaslar bilgilensin
21 ve 28 i için aralık ayında gümrüğe girecek araçları belirttim

Bu aracların da teslimatı ocak ayına sarkacaktır.

Aylarca sabit fiyat olmaz tabi

Ocaktan itibaren € kuru vsvsvs maliyetler değisecektir dogal olarak.

Nasıl aksesuarlar ekliyeceksiniz

Jant difüzör ve stop yapmayı planlıyorum orjinal parça alarak ama nasip bakalım. Jantlar arabayı hic göstermiyor.

Geri