Golf 8 Kapı açık uyarı sorunu

İsim
Eren
Arkadaşlar, yolcu kapılarından biri açıkken sürüşe başladığım esnada kapıların açık olduğuna dair herhangi bir uyarı sesi çıkmıyor ve merkezi kilit sistemi devreye girip kapıların hepsi kapalıymış gibi kilitliyor. Fakat kapı resmen açık! Ekran da hangi kapının açık olduğu kırmızı olarak da görülüyor. Farklı senaryolarla defalarca denedim ama durum hiç değişmedi. Durup motoru kapatıp kapıyı açık şekilde motoru çalışırdım. Sürüşe başladım yine uyarı vermedi. Emniyet kemeri için öten uyarı sistemleri kapı açıkken uyarı vermiyor sürüşe normal bir şekilde devam edilebiliyor. Aynı sorunu yaşayan ya da dikkatini çeken oldu mu?

Kapı açıkken direksiyon arkasındaki ekranda gösteriyor mu?

Göstermiyorsa kapı kilidinin orayı uygun solüsyonlarla temizleyip yağlamayı denemek işe yarar belki.

Upvote 0
Evet Ekran da hangi kapının açık olduğu kırmızı olarak da görülüyor. Ama sesli uyarı vermiyor. Sürücü kapısı için de aynı durum söz konusu, seyir halinde iken güvenli bir şekilde açtım kapıyı yok sesli uyarı vermedi sadece ekranda kapının açık olduğu görsel olarak gösteriyor

Upvote 0

Geri