Golf 7 1.4 tsi 122HP alacağım nelere dikkat etmeliyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 75beratt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Berat
Araç
Golf
Öncelikle selamın aleyküm yarın karsa uçak ile sabahtan araca bakamaya gideceğim araç golf 7 1.4 tsi 122 HP olan modeli 153 binde aracı Kars’ta olan yamanlar ekspertize göstermeyi düşünüyorum eğer farklı bir öneriniz var ise önerilerinize açığım onun dışında aracın motorunu kompresyon testi için internet üzerinde sadece akhanlar bocsh car service var oraya göstermeyi planlıyorum başka önerileriniz var mıdır ilk kez benzinli bir araç alacağım ne yapmam gerekiyor konusunda biraz kararsızım ve bu 122 lik olan modellerde aşırı yağ yakma durumu oluyor denildi bunu anlamak için neler yaptırmalıyım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum herkese

İstanbul'dan Kars'a 1500 km yola değecek kadar temiz çıkar umarım araç. Motivasyonunuzu umarım sağlam temellendirmişsinizdir.
Gitmeden önce satıcıyla ne kadar detaylı konuştunuz bilmiyorum ama yağ yakma şüpheniz varsa satıcıya sormalısınız. Dürüst birisiyse, aracını tanıyor ve düzenli takip ediyorsa zaten bilir.
Atıyorum 2000 km de 1 lt veya 5000 km de 1 lt eksiltiyor der.
Eğer söylemezse kısa vadede bunu anlamak zor, aracı 1000 - 1500 km sürdükten sonra ortaya çıkar.
Ekspertizi gitmeden önce yaptırma imkanınız varsa onu tavsiye ederim.
Ya da illa riskleri göze alıp gidilecekse Kars'ta yedek 2. ve 3. Araç seçip satıcılarıyla görüşün

İstanbul'dan Kars'a 1500 km yola değecek kadar temiz çıkar umarım araç. Motivasyonunuzu umarım sağlam temellendirmişsinizdir.
Gitmeden önce satıcıyla ne kadar detaylı konuştunuz bilmiyorum ama yağ yakma şüpheniz varsa satıcıya sormalısınız. Dürüst birisiyse, aracını tanıyor ve düzenli takip ediyorsa zaten bilir.
Atıyorum 2000 km de 1 lt veya 5000 km de 1 lt eksiltiyor der.
Eğer söylemezse kısa vadede bunu anlamak zor, aracı 1000 - 1500 km sürdükten sonra ortaya çıkar.
Ekspertizi gitmeden önce yaptırma imkanınız varsa onu tavsiye ederim.
Ya da illa riskleri göze alıp gidilecekse Kars'ta yedek 2. ve 3. Araç seçip satıcılarıyla görüşün
Hocam uçak biletleri uygundu değerlendirelim dedik umarım temiz çıkar

Geri