Golf 8.5 İmpression orijinal katlanır ayna ve geri görüş kamerası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan arsusk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Golf8.5
Araç
Golf 8.5 İmpression 2024
Golf 8,5 impression aracıma orijinal geri görüş kamerası ve katlanır ayna taktırmak istiyorum nerde yaptırabilirim

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bende Merhaba diyeyim…

https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/

Para varsa sfd2 kilidi açma yetkisi olan her yerde yaptırabilirsin…

Mk8.5 için katlanır ayna için örnek rakam;

IMG_3045.jpeg
IMG_3046.jpeg
IMG_3047.jpeg

Kamera için örnek rakam;

IMG_3044.jpeg
@metinkar merhaba kral şimdi şöyle söyleyeyim ben balıkesirde oturuyorum benim kalkıpta başka bir montaj için gitme şansım yok burada yine montaj kodlama yapan bir arkadaşımız var ama almanyadan kod alamıyorum dedi bu arkadaş bana ben bu ender elektronikten veya başka biryerden sipariş etsem benim şehirdeki arkadaş montajını yapıp kodlamasını yapsa olmuyor mu galiba zaten kodlar içinde geliyormuş

@metinkar merhaba kral şimdi şöyle söyleyeyim ben balıkesirde oturuyorum benim kalkıpta başka bir montaj için gitme şansım yok burada yine montaj kodlama yapan bir arkadaşımız var ama almanyadan kod alamıyorum dedi bu arkadaş bana ben bu ender elektronikten veya başka biryerden sipariş etsem benim şehirdeki arkadaş montajını yapıp kodlamasını yapsa olmuyor mu galiba zaten kodlar içinde geliyormuş

alacağın ürünler faturalı ve orjinal olsun sorun yaşama…
ender elektronik ile pazartesi görüş sitesinde WhatsApp numarası var yada aynı numarayı arayıp Kamuran bey ile görüşebilirsin sana net rakam verir ayrıca sfd2 için uzaktan bağlantı verirsen yapar…

Geri