Golf 8,5 impression aracıma orijinal geri görüş kamerası ve katlanır ayna taktırmak istiyorum nerde yaptırabilirim
www.instagram.com
Golf 8,5 impression aracıma orijinal geri görüş kamerası ve katlanır ayna taktırmak istiyorum nerde yaptırabilirim

@metinkar merhaba kral şimdi şöyle söyleyeyim ben balıkesirde oturuyorum benim kalkıpta başka bir montaj için gitme şansım yok burada yine montaj kodlama yapan bir arkadaşımız var ama almanyadan kod alamıyorum dedi bu arkadaş bana ben bu ender elektronikten veya başka biryerden sipariş etsem benim şehirdeki arkadaş montajını yapıp kodlamasını yapsa olmuyor mu galiba zaten kodlar içinde geliyormuşBende Merhaba diyeyim…
https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/
Para varsa sfd2 kilidi açma yetkisi olan her yerde yaptırabilirsin…
Mk8.5 için katlanır ayna için örnek rakam;
Kamera için örnek rakam;
![]()
@metinkar merhaba kral şimdi şöyle söyleyeyim ben balıkesirde oturuyorum benim kalkıpta başka bir montaj için gitme şansım yok burada yine montaj kodlama yapan bir arkadaşımız var ama almanyadan kod alamıyorum dedi bu arkadaş bana ben bu ender elektronikten veya başka biryerden sipariş etsem benim şehirdeki arkadaş montajını yapıp kodlamasını yapsa olmuyor mu galiba zaten kodlar içinde geliyormuş