golf 7 katlanır - hafızalı ayna montajı ve r de aşağı eğme (başarılı)

İsim
Ebrar
Araç
Giulietta
herkese merhablar aracım golf 7 highline aracımda katlanır ayna yoktu bende tawian katlanır ayna taktım montajını kendim yaptım, daha sonra geri ye atınca sağ aynam aşağıya inmedi onunda kodlamasını yapmama rağmen aşağıya indi ama eski yerine gelmiyordu daha sonra tekrar sökerek orijinal aynamdaki ayna motorunu söktüm ( katlanır ayna motoru değil karışmasın aynayı ayarladığımız ayna moturundan bahsediyorum) Taiwan olanla karşılaştırdım benim orjinalimde ayna motoruna 7pin girerken buna 3 pin vardı bende orijinal ayna motorumu tawian katlanır aynaya taktım kablolarını olması gereken yerden geçirdim bu baya uğraştırdı ama, daha sonra doğru pinleri girdiğimde hem katlanır aynam çalıştı hemde hafızalı ayna motorum sorunsuz şekilde çalışır oldu, forumda biraz bakındığımda bu durumlardan yakınan çok arkadaş gördüm eliniz yatkınsa yapılabilir yahut yaptırılabilir ayna motorları (katlanır ayna motorundan bahsetmiyorum aynı boyutu şekli o yüzden işlem bana olası gözükmüştü, ayrıca doğru yerlere girdikten sonra kodlamaya falan gerek kalmıyor tekrardan hafıza için, sadece ayar yapmanız yeterli ilk sefere özel olarak. yardımcı olur umarım herkese, elimden geldiğince yardımcı da olurum.

ayrıca ayna kapaklarını değiştirdim orijinal ayna kapaklarımı taktım orijinal sinyal ledlerimi ve orijinal aynalarımı taktım, takmasam da olurdu ancak olabildiğince orijinal kalsın istedim yani sadece katlama motorunu kullanmış gibi oldum

Geri