Golf 7 Şoför camı çiziği

Araç
Golf 7 Comfortline 1.6 TDI
Merhabalar aracımın şoför camında önceki sahibinden kalma , sebebinin kiremit düşmesi olduğunu söylediği ama inandırıcı gelmeyen bir çizik deformasyonu mevcut. Cam değişimi mi önerirsiniz onarım mı? Onarım için 4 ile 5 bin civarı fiyat verdiler değişim için henüz soramadım. Nelere dikkat etmek gerek? İstanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz camcı var mıdır?

1764839182036.jpeg

Değişimden önce çizik giderici ile işlem denettirin bence,düzelme olmuyor ise değiştirirsiniz

Upvote 0
Çizik giderici dediğiniz nedir? Bir yerde mi yaptırmak gerekiyor? Çizik giderme için fiyat sorduğumda 5 bin civarı fiyatlar aldım.

Upvote 0
Merhabalar aracımın şoför camında önceki sahibinden kalma , sebebinin kiremit düşmesi olduğunu söylediği ama inandırıcı gelmeyen bir çizik deformasyonu mevcut. Cam değişimi mi önerirsiniz onarım mı? Onarım için 4 ile 5 bin civarı fiyat verdiler değişim için henüz soramadım. Nelere dikkat etmek gerek? İstanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz camcı var mıdır?

1764839182036.jpeg

Çizikler derin mi tırnağa geliyor mu?

Şu ürüne bir bakın:
https://www.yamaclardetailing.com/urun/ceriglass-polish-cam-pastasi-150ml

Upvote 0
El ile denenebilir fakat makine ile daha net sonuç alınır.Bu arada kaskonuz var ise cam klozunu yan camlar içinde kullanabiliyorsunuz.

Upvote 0
Evet hocam tırnağa geliyor hissediliyor. Bu üründe profesyonel uygulama gerekir mi? Elle manuel yapılabilir mi acaba?
Makina iyi olur ama tırnak giriyorsa bu tarz ürünlerde tam yok etmez. Tek çare ya çiziğin içi doldurulacak yada cam değişecek. Camın değişmesini seçerdim gibi.

Upvote 0
Burda bir arkadaş el ile uygulama yapmış ama açıklamada bu işlemin geçici olduğundan bahsetmiş.

Upvote 0
Hocam cam çiziği asla geçmez doldurulsa da zaman ile eski haline geri döner. Çocukken otocam’cıda çalışmıştım ustam vardı rizeli çok çektirdi bana ama bir iki şey kaptık. Kaldı ki sizin çizikler derin ele geliyor bence direk değiştirin hiç uğraşmayın. Temiz çıkma yan cam bulma şansınızda yüksek bir bakın derim.

Upvote 0
El ile denenebilir fakat makine ile daha net sonuç alınır.Bu arada kaskonuz var ise cam klozunu yan camlar içinde kullanabiliyorsunuz.
Kaskom var değişim için onu tercih ederim muhtemelen. Poliçemde yetkili servis hizmeti de yer alıyor bir sorgulayacağım. Duruma göre direkt serviste değişim yaptırmış olurum. Hepinize yanıtlar için teşekkür ederim

Upvote 0
Kaskom var değişim için onu tercih ederim muhtemelen. Poliçemde yetkili servis hizmeti de yer alıyor bir sorgulayacağım. Duruma göre direkt serviste değişim yaptırmış olurum. Hepinize yanıtlar için teşekkür ederim
Hocam kaskoda yan cam için ücretsiz değişim sağlıyor mu acaba ?

Upvote 0

Geri