F Fikirmizah Katılım 23 Haz 2021 Mesajlar 172 Tepkime puanı 34 İsim Doğu Salı saat 21:09'de #1 Merhabalar istanbul icinde bakim cukuru hani merdivenle zemine indigimiz bu cukurlardan nerde var
metinkar Efsane Üye Katılım 13 Ara 2016 Mesajlar 8,667 Tepkime puanı 9,982 Konum İstanbul İsim MetinK. Araç Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz Çarşamba saat 06:53'de #2 Fikirmizah dedi: Merhabalar istanbul icinde bakim cukuru hani merdivenle zemine indigimiz bu cukurlardan nerde var Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Aracı bir kanala çekip altına bakmak mı istiyorsun tam nedir bahsettiğin şey… Eğer bu ise ya bir egzozcuya gideceksin yada rot ayarı yapan bir işletmeye…
Fikirmizah dedi: Merhabalar istanbul icinde bakim cukuru hani merdivenle zemine indigimiz bu cukurlardan nerde var Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Aracı bir kanala çekip altına bakmak mı istiyorsun tam nedir bahsettiğin şey… Eğer bu ise ya bir egzozcuya gideceksin yada rot ayarı yapan bir işletmeye…
rsimsek Katılımcı Üye Katılım 2 Nis 2017 Mesajlar 694 Tepkime puanı 348 Konum Anadolu yakası İsim Recep Şimşek Çarşamba saat 17:22'de #3 Artık çukur sadece muayene istasyonlarında var. Herkes lift kullanıyor.
KS KS F Fikirmizah Katılım 23 Haz 2021 Mesajlar 172 Tepkime puanı 34 İsim Doğu Dün 19:17 #4 Merhabalar aracimin bakimini yapacagim aracin altina girip yagi bosaltip filtreyi sokmem lazim bunun icin sormustum
Merhabalar aracimin bakimini yapacagim aracin altina girip yagi bosaltip filtreyi sokmem lazim bunun icin sormustum
metinkar Efsane Üye Katılım 13 Ara 2016 Mesajlar 8,667 Tepkime puanı 9,982 Konum İstanbul İsim MetinK. Araç Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz Dün 19:33 #5 Fikirmizah dedi: Merhabalar aracimin bakimini yapacagim aracin altina girip yagi bosaltip filtreyi sokmem lazim bunun icin sormustum Genişletmek için tıkla ... Onlar artık zor bulunan mekanlar, tanıdık egzozcu var ise yapabilirsin belki…
Fikirmizah dedi: Merhabalar aracimin bakimini yapacagim aracin altina girip yagi bosaltip filtreyi sokmem lazim bunun icin sormustum Genişletmek için tıkla ... Onlar artık zor bulunan mekanlar, tanıdık egzozcu var ise yapabilirsin belki…