Golf 8 Lastik Değişimi

İsim
DeadLy
Araç
Golf 8
Son düzenleme:

Üstadım aynı araç bende de var nasipse kış lastiği çıkarınca yeni yazlık lastik alacağım fabrikasyon nexen vardı sizin gibi ben şahsen Michelin primacy 5 alacağım Continental premium contact 7 de çok güzel lastik ama sessizlik yönünde iyi değil sesli olduğu söyleniyor diğer türlü kullananlar çok memnun. Şahsi fikrim Bridgestone dan uzak durman eskiden Bridgestone lar sert ama yıllar geçse de özellik kaybetse dişleri bitmiyordu şimdi ki lastikleri öyle değil eriyor resmen çevrem de kullanıp 1 senede değişen var takdir sizin tabiki de.

Continental ccp 6 kullanıyorum 2019 dan beri yazlik kislik degisimi yapmadim istanbul 65 bin km oldu yaklaşık balon sorunu yasamadim .Bu yaz değiştireceğim michelin primacy 5 deneyecegim. Continental yol tutuş açısından benim kullanıma memnun kaldım. Sesli bir lastikti. Michelin tecrübem olmadi bu sebeple onu tercih edeceğim. Golf 6 1.4 tsi 205 55 16 jant

Üstatlar selamlar, aracımın (Golf Mk8 1.0 TSI 2023) üzerindeki nexen lastikler ömürlerini tamamladı. Sessizlik ve yol tutuşunu ön planda tutacak olursak aşağıdaki lastiklerden hangisini önerirsiniz?

[/URL][/URL]

[/URL][/URL]
Michelin Primacy 5 tek geçerim. Çok memnunum, Metin abi kulakların çınlasın. :)

Kesinlikle Primacy5 yazlık olacaksa @yavuzbattal çok iyi bir tercih 🤗

Bu arada dört mevsim düşünürsen benim lastiklerim dehşet hiç beklemediğim kadar sport olmasından kaynaklı muhtemelen…

Son düzenleme:
Turanza tuğla lastik, taksici lastiği.

Son düzenleme:
premacy 4 leri clio 5 aracımda 40 bin km kullandım. yol tutuşu ve sessizliği çok güzeldi konforluydu ama yağmurda ve kuruda sert frende çok kızaklama yapıyordu. araçla da ilgisi olabilir turanzalar sert ama daha az aşınıyor benim tercihim kesinlikle premacy 5 lerden yana olurdu.

Merhaba,
Ben 2 yıldır. michelin p4 kullanıyorum. (kışın kış lastiği kullanıyorum). herhalde bir 30 bin km yapmışımdır. memnunum yumuşak ve sessiz bir lastik. ama golf 8 in yalıtımı da cok iyi kış lastikleri ile arasında aşırı fark hissetmiyorum acıkcası.

Geri