İzmir'de Golf 8 Aracıma Gizli Özellik Açtırmak İstiyorum.

İsim
DeadLy
Araç
Golf 8
Üstatlar selamlar,

Aracım: 2023 Golf 8 Impression 1.0 TSI

Bakın, abartmıyorum; bir haftadır İzmir’de işinin ehli, profesyonel bir yazılımcı arıyorum.

Forumdaki bir arkadaşla görüştüm, aracımda SFD kilidi olduğunu ve bunu kaldıramadığını söyledi. (Araca bakmadan, şasi numarası almadan.) Birkaç işletmeyi daha aradım; “Aracında gizli özellik açarız ama Coming Home – Leaving Home özelliğini açamayabiliriz.” diyorlar. Hocam, zaten en çok istediğim özellik bu diyorum, onlar ise “Gelin bir bakalım.” diyerek oflayıp pufluyor. Bu durum da ister istemez hevesimi kaçırıyor.

İzmir’de bu işi gerçekten profesyonelce yapan, ek iş olarak değil ana işi yazılım olan bir ustamızı, abimizi ya da kardeşimizi arıyorum.

Not: Ayrıca obdeleven'ın forumunda 2023 model golf 8'lerde sfd kilidi bulunmuyor diyor ama...? 🤔

Üstatlar selamlar,

Aracım: 2023 Golf 8 Impression 1.0 TSI

Bakın, abartmıyorum; bir haftadır İzmir’de işinin ehli, profesyonel bir yazılımcı arıyorum.

Forumdaki bir arkadaşla görüştüm, aracımda SFD kilidi olduğunu ve bunu kaldıramadığını söyledi. (Araca bakmadan, şasi numarası almadan.) Birkaç işletmeyi daha aradım; “Aracında gizli özellik açarız ama Coming Home – Leaving Home özelliğini açamayabiliriz.” diyorlar. Hocam, zaten en çok istediğim özellik bu diyorum, onlar ise “Gelin bir bakalım.” diyerek oflayıp pufluyor. Bu durum da ister istemez hevesimi kaçırıyor.

İzmir’de bu işi gerçekten profesyonelce yapan, ek iş olarak değil ana işi yazılım olan bir ustamızı, abimizi ya da kardeşimizi arıyorum.

Not: Ayrıca obdeleven'ın forumunda 2023 model golf 8'lerde sfd kilidi bulunmuyor diyor ama...? 🤔

Mk8 de sfd
Mk8.5 da sfd2

Var bunları açmak evet ücretli…

Sana tavsiyem bir şey yaptıracaksan yaptırmadan önce ender elektroniğin sayfasını ziyaret etmen + - zam gelmedi ise fiyatları görebilirsin…

https://enderelektronik.com.tr/urun/vw-golf8-gizli-ozellikler/
Teknik Özellikler :

1. Type-C usb postunuza takacağınız flash diskteki video dosyalarınızı araç hareket halindeyken de izleyebileceksiniz (Discover Pro modellerde)
  2. Aracınızda motor çalışırken araçtan inerseniz uzaktan kumanda ile motor çalışırken araç kapılarınızı kilitleyebileceksiniz
  3. Anahtarsız giriş ve çıkış sistemi olan araçlarda araçtan uzaklaştığınızda kapıların otomatik kilitlenmesi ya da yaklaşınca kilitlerin otomatik açılması
  4. RLine / Life / Style modellerde Hayalet ekranınıza “R” teması ile var olan temalara ek +2 ekran daha gelir (İmpression paketler hariç)
  5. Gündüz sürüş farlarını kapatabilmeniz için teyp menüsüne seçenek eklenebilir
  6. Aracın arka stoplarındaki parklarında gündüz yanar hale getirilir.
  7. Impression paketlerde araçtan inerken ve binerken farların otomatik yanması (Coming Home / Leaving Home)
  8. Ani kalkışlarda direksiyon titreme engelleme
  9. Gaz tepkimesinin artırılması
  10. ESC nin teyp menüsünden kapatılabilmesi
  11. Impression paket araçlarda çok renk ambiyans seçeneği
  12. RLine / Life / Style modellerde 10 renk olan renk seçeneğinin 30’a yükseltilmesi
  13. Kapıları kilitlerken / açarken uyarı korna sesi
  14. Araç kilitliyken kapıların içerideki kapı kulpundan açılması durumunda alarm çalması
  15. Araç göstergesindeki son hızın 300km/saat olarak ayarlanması
  16. Göstergeye G kuvveti / Tork / Beygir / Lastik açısı ve benzeri ek menülerin açılması

Mk8 de sfd
Mk8.5 da sfd2

Var bunları açmak evet ücretli…

Sana tavsiyem bir şey yaptıracaksan yaptırmadan önce ender elektroniğin sayfasını ziyaret etmen + - zam gelmedi ise fiyatları görebilirsin…

https://enderelektronik.com.tr/urun/vw-golf8-gizli-ozellikler/
Teknik Özellikler :

1. Type-C usb postunuza takacağınız flash diskteki video dosyalarınızı araç hareket halindeyken de izleyebileceksiniz (Discover Pro modellerde)
  2. Aracınızda motor çalışırken araçtan inerseniz uzaktan kumanda ile motor çalışırken araç kapılarınızı kilitleyebileceksiniz
  3. Anahtarsız giriş ve çıkış sistemi olan araçlarda araçtan uzaklaştığınızda kapıların otomatik kilitlenmesi ya da yaklaşınca kilitlerin otomatik açılması
  4. RLine / Life / Style modellerde Hayalet ekranınıza “R” teması ile var olan temalara ek +2 ekran daha gelir (İmpression paketler hariç)
  5. Gündüz sürüş farlarını kapatabilmeniz için teyp menüsüne seçenek eklenebilir
  6. Aracın arka stoplarındaki parklarında gündüz yanar hale getirilir.
  7. Impression paketlerde araçtan inerken ve binerken farların otomatik yanması (Coming Home / Leaving Home)
  8. Ani kalkışlarda direksiyon titreme engelleme
  9. Gaz tepkimesinin artırılması
  10. ESC nin teyp menüsünden kapatılabilmesi
  11. Impression paket araçlarda çok renk ambiyans seçeneği
  12. RLine / Life / Style modellerde 10 renk olan renk seçeneğinin 30’a yükseltilmesi
  13. Kapıları kilitlerken / açarken uyarı korna sesi
  14. Araç kilitliyken kapıların içerideki kapı kulpundan açılması durumunda alarm çalması
  15. Araç göstergesindeki son hızın 300km/saat olarak ayarlanması
  16. Göstergeye G kuvveti / Tork / Beygir / Lastik açısı ve benzeri ek menülerin açılması

Metin hocam öneriniz için teşekkürler.
Gizli Özellikler / Golf 8 1.440,00 ₺ yazıyor sfd açılması için ayrıca bir ücret ödemem gerekiyor mu?

O Kdv li rakam…
Peşin ( nakit ) olursa 1.200₺ …
Bedava bu arada. Kadran işi impressionda olsa direk yapardım. İmpression kadranından nefret ediyorum arabanın en sevmediğim 3 özelliğinden biri

Geri