Golf 8.5 Direksiyonu Çevirince Çıkan Ses

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dnzyrdmc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Deniz
Araç
Golf 8.5
Herkese iyi günler; aracım 2024 model Golf Impression. Özellikle sabahları arabayı çalıştırdığımda direksiyon tam sağ veya tam sol (auto hold devrede değil) vınvınvınvın gibi, sanki bir şey yamuk ve o yamukluktaki yükselti ses çıkarıyor gibi geliyor. Acaba bu durum normal midir yoksa servisin görmesine gerek var mıdır?

Sizi uzmana yönlendiriyorum

@Xcorpit39

Herkese iyi günler; aracım 2024 model Golf Impression. Özellikle sabahları arabayı çalıştırdığımda direksiyon tam sağ veya tam sol (auto hold devrede değil) vınvınvınvın gibi, sanki bir şey yamuk ve o yamukluktaki yükselti ses çıkarıyor gibi geliyor. Acaba bu durum normal midir yoksa servisin görmesine gerek var mıdır?
uğultu sesi :confused:

Ses, yaklaşık 5–6 dakikalık sürüşten sonra tamamen kayboluyor ancak özellikle ilk kalkışlarda ve sağa–sola manevra sırasında duyuluyor. Sürüşe engel bir durum olmasa da rahatsızlık veriyor.

Bana göre yapılacak en doğru işlem, araç sıcakken şanzıman yağının boşaltılıp aynı litre miktarıyla yenisinin doldurulması olacaktır.

yurtdışı ve şehir dışı çok seyahatim var az kaldı halledicem bende bunu.

Geri