Yüksek hızda oluşan titreme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Brkylmzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Berke
Araç
Golf 8
Aracım golf 8 impression paket 1.0 impression 1 hafta önce 17 inç arceo jant aldım üzerinde de montreal marka lastik vardı aracıma rot balans yaptırarak taktırdım jant göbeği büyük olduğu için plastik bilezik takarak yerine oturttu merkezlesin diye 100km den sonra araçta titreme oluyor lastik kalitesiz olabilir diye düşünüyorum veya bu bilezikten kaynaklı başına gelen var mı

Bilezik kaynaklı olabilir, göbek ölçüsü uyumlu olmayan, bilezik tabir edilen aparatla kullanılan jantları sağlıksız buluyorum, kullanılan bilezik tatlı sıkı geçmediyse hafif boşluk da olsa epey uğraştırır.

Aracım golf 8 impression paket 1.0 impression 1 hafta önce 17 inç arceo jant aldım üzerinde de montreal marka lastik vardı aracıma rot balans yaptırarak taktırdım jant göbeği büyük olduğu için plastik bilezik takarak yerine oturttu merkezlesin diye 100km den sonra araçta titreme oluyor lastik kalitesiz olabilir diye düşünüyorum veya bu bilezikten kaynaklı başına gelen var
Hocam pilastik bilezik sıcaklıktan dolayı genleşme yapar esneme yapar Buda tıtreme ye sebep verır alüminyum bilezik
Taktır ama dış ve iç olculerıne gore
Ondan sonra devam ederse lastık konturol u yaparsın

Aracım golf 8 impression paket 1.0 impression 1 hafta önce 17 inç arceo jant aldım üzerinde de montreal marka lastik vardı aracıma rot balans yaptırarak taktırdım jant göbeği büyük olduğu için plastik bilezik takarak yerine oturttu merkezlesin diye 100km den sonra araçta titreme oluyor lastik kalitesiz olabilir diye düşünüyorum veya bu bilezikten kaynaklı başına gelen var mı
Bilezik uyumluysa eğer yani göbeği dengelediyse titremeye sebebiyet vermez normal şartlarda.

Jantları 2.el mi aldınız 0 mı ?

Bilezik uyumluysa eğer yani göbeği dengelediyse titremeye sebebiyet vermez normal şartlarda.

Jantları 2.el mi aldınız 0 mı ?
Jant lastik ikinci el az 2 hafta falan kullanmış ilk sahibi sağlam gözüküyor lastikler montreal diye bir marka bazıları lastikler çok kötü marka bundan yapabilir dediler lastikler de eski değil bilezik de tam ölçüsü aslında sıkı geçti

Jant lastik ikinci el az 2 hafta falan kullanmış ilk sahibi sağlam gözüküyor lastikler montreal diye bir marka bazıları lastikler çok kötü marka bundan yapabilir dediler lastikler de eski değil bilezik de tam ölçüsü aslında sıkı geçti
Jantın 2.el olması durumu açıklıyor bence. İçten yamuk olabilir 2 hafta kullanılmış olsa da 2 hafta nasıl kullanıldığı meçhul. Kontrol ettirmenizi tavsiye ederim

Hocam sen benim dediğimi yap jant gobegıne takılan pilastik bileziği değiştir
alüminyum olanlardan taktır oynama yapıp yapmadığını da kendin takılma adamasında konturol edt

Geri