Araç kumandası uzaktan açıp kapatmıyor

İsim
Eren erinmez
Araç
Golf 8.5
Son zamanlarda 1.5 etsi 2024 golf life aracımda araca yaklaşınca anahtarsız giriş çalışıyor uzaklaşınca araç kapatıyor. Ancak kumandaya uzaktan basıp açıp kapatmak istediğimde hiç bir tepki vermiyor. Bunu yaşayan yada yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim.

Aynı şekilde 2025 life aracımda bazen uzaklaşırken kilitlemiyor, aynı zamanda kumandanın menzili çok düşük gibime geldi 2011 golfümün anahtarının arabayı açtığı mesafede 2025 model açmıyor iyice yaklaşmak gerekiyor

Böyle sensöre parmak gösterin kitliyor. Bu sistem böyle çalışıyor diye biliyorum

Böyle sensöre parmak gösterin kitliyor. Bu sistem böyle çalışıyor diye biliyorum

Bu fonksiyonda bir problem yok sadece uzaklaşınca otomatik kilitleme fonksiyonunun arada sırada çalışmadığını gözlemledim ve anahtar yeterince uzun bir menzile sahip değil benim aracımda

Bu fonksiyonda bir problem yok sadece uzaklaşınca otomatik kilitleme fonksiyonunun arada sırada çalışmadığını gözlemledim ve anahtar yeterince uzun bir menzile sahip değil benim aracımda
Klasik yazılım sorunları o zaman. Anahtar pili zayıflamış olabilir belki.

Son zamanlarda 1.5 etsi 2024 golf life aracımda araca yaklaşınca anahtarsız giriş çalışıyor uzaklaşınca araç kapatıyor. Ancak kumandaya uzaktan basıp açıp kapatmak istediğimde hiç bir tepki vermiyor. Bunu yaşayan yada yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim.
Tuş takımının altı toz kir vesair doldu ise basınca algılamıyor olabilir, eğer anahtarı sökebilecek edevat var ise açıp kolonya marifeti ile temizliğini yapıp pilini de değiştirip tekrar deneyebilirsiniz hocam, yine olmazsa yazılımsal kodlama vesair gibi bir sorun var demektir.

Tuş takımının altı toz kir vesair doldu ise basınca algılamıyor olabilir, eğer anahtarı sökebilecek edevat var ise açıp kolonya marifeti ile temizliğini yapıp pilini de değiştirip tekrar deneyebilirsiniz hocam, yine olmazsa yazılımsal kodlama vesair gibi bir sorun var demektir.
Anahtarı kılıfla kullanıyorum aliexpress den getirtmiştim plastik kaplama gibi bişey o yüzden toz girme olduğunu sanmıyorum. Kılıfı çıkarıp deneyecem aynı zamanda yedek anahtarının pilini içinde kalarak bitmesin diye çıkarmıştım onu takıp yedek anahtar ile deneyeceğim yine çalışmazsa büyük ihtimalle yazılımsal demektir.

Forumda daha önce konusu geçmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Uzaktan kumanda kopyalama ve hırsızlık olayları neticesinde kumandaların alış/veriş mesafeleri üreticiler tarafından kısaltılmıştır.

Ama son zamanlarda dediğinize göre tabi sorununuz bitmek üzere olan pil değilse.

Geri