GolfR35 Katılım 14 Eki 2024 Mesajlar 108 Tepkime puanı 36 Konum İzmir İsim Hasan Araç Golf 7.5 Highline Cuma saat 10:43'de #1 Dün akşam araçı parkederken frene sert basmıştım biraz, bugün sabah bindiğimde pedalların altında söyle bir parça gördüm Baktım o kadar nerden düşmüş olabilir diye ama anlıyamadım bilen arkadaşlar varsa nerden düşmüş olabilir resimdeki şey
Dün akşam araçı parkederken frene sert basmıştım biraz, bugün sabah bindiğimde pedalların altında söyle bir parça gördüm Baktım o kadar nerden düşmüş olabilir diye ama anlıyamadım bilen arkadaşlar varsa nerden düşmüş olabilir resimdeki şey
HONEY Efsane Üye Katılım 7 May 2019 Mesajlar 8,182 Tepkime puanı 14,030 Konum İstanbul İsim BÜLENT Cuma saat 10:55'de #2 Direksiyon alti ses izalasyon sungeri gibi duruyor Delik direksiyon mili yeri gibi duruyor Bilgim yok sadece fikir
Direksiyon alti ses izalasyon sungeri gibi duruyor Delik direksiyon mili yeri gibi duruyor Bilgim yok sadece fikir
narinhuseyin Katılım 23 Eki 2024 Mesajlar 38 Tepkime puanı 12 Konum İzmir İsim Hüseyin Araç Golf 7.5 150HP Cuma saat 13:26'de #3 HONEY dedi: Delik direksiyon mili yeri gibi duruyor Genişletmek için tıkla ... GPT'e görseli yüklediğimde benzer sonuç aldım ben de. Muhtemelen izolasyon malzemesi. GPT Çıktısı: Pedal kutusu / pedal bölgesi NVH izolasyon süngeri(Fren–gaz pedalı çevresindeki ses, titreşim ve toz izolasyonunu sağlayan sünger blok) Genişletmek için tıkla ...
HONEY dedi: Delik direksiyon mili yeri gibi duruyor Genişletmek için tıkla ... GPT'e görseli yüklediğimde benzer sonuç aldım ben de. Muhtemelen izolasyon malzemesi. GPT Çıktısı: Pedal kutusu / pedal bölgesi NVH izolasyon süngeri(Fren–gaz pedalı çevresindeki ses, titreşim ve toz izolasyonunu sağlayan sünger blok) Genişletmek için tıkla ...
KS KS GolfR35 Katılım 14 Eki 2024 Mesajlar 108 Tepkime puanı 36 Konum İzmir İsim Hasan Araç Golf 7.5 Highline Cuma saat 15:39'de #4 narinhuseyin dedi: GPT'e görseli yüklediğimde benzer sonuç aldım ben de. Muhtemelen izolasyon malzemesi. Genişletmek için tıkla ... GPT'ye bende sormuştum çok alakasız şeyler söylemişti, muhtemelen dediği yerden düştü, teşekkürler
narinhuseyin dedi: GPT'e görseli yüklediğimde benzer sonuç aldım ben de. Muhtemelen izolasyon malzemesi. Genişletmek için tıkla ... GPT'ye bende sormuştum çok alakasız şeyler söylemişti, muhtemelen dediği yerden düştü, teşekkürler