GOLF 8 Style Difüzör Montajı Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DeadLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Anıl
Araç
Golf 8
Dostlar selamlar, golf 8 2023 impression aracıma style kromlu orijinal difüzör aldım nasipse en kısa zamanda montaj yapmak istiyorum fakat kafama takılan bir konu var.

Montaj için tamponu sökmek gerekir mi?
Son kullanıcı olarak ben montajlamak istesem kolay bir şekilde yapabilir miyim?

Dipnot: bir çok video araştırdım ama stok difüzörü söküp style difüzör takılan bir video bulamadım.

Dostlar selamlar, golf 8 2023 impression aracıma style kromlu orijinal difüzör aldım nasipse en kısa zamanda montaj yapmak istiyorum fakat kafama takılan bir konu var.

Montaj için tamponu sökmek gerekir mi?
Son kullanıcı olarak ben montajlamak istesem kolay bir şekilde yapabilir miyim?

Dipnot: bir çok video araştırdım ama stok difüzörü söküp style difüzör takılan bir video bulamadım.

Arka tampon altına bir karton ser bir tornavida al eline alta yatıp tırnakları kurtar dışarıdan çek çıkar sonra diğerini dışarıdan bastır tırnaklar otursun…
Kolay gelsin şimdiden… 👍

Upvote 0
Kendin yaparsın yada tanıdığın bir usta varsa aracı lifle kaldırıp 5 dakıka da takar bunun içinde ücret alacak degıldır dıye düşünüyorum eğer elin yatkın değilse tırnakları kırabılırsın cıkaracagından

Upvote 0
Öncelikle aracın altina yatmali veya lifte almalısin. Tamponun difuzore denk gelen uç kisimlarında birer vida var önce vidaları sökmelisin sonrasin plastik levye yardimiyla parcayi tirnaklarindan kurtar. Çikarmak için biraz kuvvet kullanmak (tabiri caiz ise asılmak) gerekiyor merak etme tampona birsey olmaz. Yeni difuzoru yerleştirip elinle vurarak yerine oturt ve uçlardaki vidalari tak.

Upvote 0

Geri