K kaptan54 Katılım 3 Eki 2019 Mesajlar 6 Tepkime puanı 2 İsim Burak Cumartesi saat 17:39'de #1 Merhabalar herkese, Golf 7 Confortline aracına ön–arka park sensörü taktırmak istiyorum. İstanbul içinde önerebileceğiniz bir yer var mı? Birde ortalama fiyat nedir bilenler paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Merhabalar herkese, Golf 7 Confortline aracına ön–arka park sensörü taktırmak istiyorum. İstanbul içinde önerebileceğiniz bir yer var mı? Birde ortalama fiyat nedir bilenler paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler.
metinkar Efsane Üye Katılım 13 Ara 2016 Mesajlar 8,563 Tepkime puanı 9,802 Konum İstanbul İsim MetinK. Araç Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz Cumartesi saat 21:57'de #2 kaptan54 dedi: Merhabalar herkese, Golf 7 Confortline aracına ön–arka park sensörü taktırmak istiyorum. İstanbul içinde önerebileceğiniz bir yer var mı? Birde ortalama fiyat nedir bilenler paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... @zulalyol ile görüşebilirsin…
kaptan54 dedi: Merhabalar herkese, Golf 7 Confortline aracına ön–arka park sensörü taktırmak istiyorum. İstanbul içinde önerebileceğiniz bir yer var mı? Birde ortalama fiyat nedir bilenler paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... @zulalyol ile görüşebilirsin…
rsimsek Katılımcı Üye Katılım 2 Nis 2017 Mesajlar 654 Tepkime puanı 341 Konum Anadolu yakası İsim Recep Şimşek Cumartesi saat 22:32'de #3 Bu arada sensör konusu açılmışken, tampon arkasına bant şeklinde yapıştırılan sensörlerden kullanan var mı?
Bu arada sensör konusu açılmışken, tampon arkasına bant şeklinde yapıştırılan sensörlerden kullanan var mı?
zulalyol Katılımcı Üye Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 887 Tepkime puanı 1,039 Konum Sancaktepe/İSTANBUL İsim zülal yol Dün 16:07 #4 metinkar dedi: @zulalyol ile görüşebilirsin… Genişletmek için tıkla ... Golf 7 7,5 Tuş beyin sensörler dahil birebir orjinal ürün var düşünen olursa montaj dahil fiyat alabilirsiniz05316360262 numaram
metinkar dedi: @zulalyol ile görüşebilirsin… Genişletmek için tıkla ... Golf 7 7,5 Tuş beyin sensörler dahil birebir orjinal ürün var düşünen olursa montaj dahil fiyat alabilirsiniz05316360262 numaram