Arkadaşlar aracım da mib 2.5 multimedya var vcds ile baktığımda 5 tane hata çıkmakta bunlar nedir? B201a hatasını key değişimi yapmak istedim ilk resimdeki hatayı verdi.
Diğer hatalara bakamadım
Diğer hatalara bakamadım
Guncelleme yapmadim yeni aldım aracıCıhaz yazılımını guncelledınmı?
Hataları silGuncelleme yapmadim yeni aldım aracı
B201 hatasını denedim key olarak değişim yaptım resimlerde görünen hatayı veriyor kabul etmedi bileşeni20251113_122430.jpg isimli resim de Remote key 2 ve altta pil düşük olduğunu belirtiyor. Yani 2. anahtar olarak tanıtılmış olan anahtarım pili bitiyormuş. Pilini değiştir diyor.
20251113_123357.jpg adlı resim yani ilk resim de anahtarı yanlış girdiğinizi anahtarın ondalık sayılara denk gelen 2 haneden oluştuğunu belirtiyor.
Diğer resimlerden anladığım kadarı ile yapmaya çalıştığınız işlemi kabul etmediği için size bileşen korumasının aktif olduğunu belirten mesajlar.
Oktay_b8_gte arkadaşımızın dediği gibi reset atıp hataları silersen, bir çok hata geri gelmeyecektir diye düşünüyorum.
B201 hatasının çözümü
Obd eleven kullanılmış fakat 3 aşaya beş yukarı vcds de aynı şekide yapılıyor.
Hatanın sebebi resimler de de var ben de yazdım zaten. hex kodunu yanlış girmişsiniz.B201 hatasını denedim key olarak değişim yaptım resimlerde görünen hatayı veriyor kabul etmedi bileşeni
Please enter 2 hexadecimal bytes separated by spaces
Sorunun sebebini söylemiş zaten. Ya yanlış kod giriyorsunuz yada doğru kodu yanlış şekilde giriyorsunuz. Ama kesinlikle istediğim şekilde değil diyor sistemPlease enter 2 hexadecimal bytes separated by spaces = Lütfen boşluklarla ayrılmış 2 onaltılık bayt girin