Golf 8 jant önerisi

İsim
Berke
Araç
Golf 8
Merhaba golf 8 yunus grisi rengi aracıma jant taktırmak istiyorum aracım impression paket 16 inç jantları var görüntü olarak 18 inç R jant hoşuma gidiyor kor metal ürünü buldum ya da r line valencia 17 inç takabilirim güzel görünsün konfordan da çok kaybetmek istemiyorum hangisini önerirsiniz 18 inç kullananlar memnun mu

Ekli dosyalar

• IMG_0396.png
    IMG_0396.png
    877.4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_0317.png
    IMG_0317.png
    644.5 KB · Görüntüleme: 25

17" rline jantı (valencia) alacaksanız siyaha boyanmamış yani orjinal boyasıyla olanı alın derim.

Diğer jant da çok şık ama replikaysa ve valencia fiyatına denk geliyorsa gerek yok derim.

18" önerir miyim?
Bozuk yollarda sürmeyecekseniz, temiz asfaltta keyifli.
İlk birkaç hafta alışana kadar zor geliyor sadece.

Ekli dosyalar

• IMG_0317.png
    IMG_0317.png
    544.6 KB · Görüntüleme: 8
17" rline jantı (valencia) alacaksanız siyaha boyanmamış yani orjinal boyasıyla olanı alın derim.

Diğer jant da çok şık ama replikaysa ve valencia fiyatına denk geliyorsa gerek yok derim.

18" önerir miyim?
Bozuk yollarda sürmeyecekseniz, temiz asfaltta keyifli.
İlk birkaç hafta alışana kadar zor geliyor sadece.
Valencia uyguna gelecek replika olan da yerli üretim siz de 18 kullanıyorsunuz sanırım çok farkı var mı 18 problem yaratmayacaksa gönlüm ondan yana

R janti bence çok güzel bir jant ama benim açımdan küçük bir handikapi var kolları çok ince olduğundan fren disk ve kaliperlerin küçük oluşu çok ön plana çıkıyor(gerçek Golf R disinda) bu da açıkçası benim gözümü çok tırmalıyor (ama tamamen benim şahsi görüşüm )
hocama katılıyorum @Atesci 18 alacaksanız yay ihtiyacı da doğacak ama 17 jant da hem konfor kaybı daha az olacak hem de yay gereksinimi olmayacak

R janti bence çok güzel bir jant ama benim açımdan küçük bir handikapi var kolları çok ince olduğundan fren disk ve kaliperlerin küçük oluşu çok ön plana çıkıyor(gerçek Golf R disinda) bu da açıkçası benim gözümü çok tırmalıyor (ama tamamen benim şahsi görüşüm )
hocama katılıyorum @Atesci 18 alacaksanız yay ihtiyacı da doğacak ama 17 jant da hem konfor kaybı daha az olacak hem de yay gereksinimi olmayacak
Spor yay vs kullanmak istemiyorum orjinal hali ile kullanacağım

Geri