Arka stop içindeki sinir bozucu örümcek

İsim
Sertaç Demir
Araç
1.5 eTsı Style
3 gün önce farkettim bu yaratığı stobun heryerini dolaşıyor ağ bırakıyor ve ölmüyor😡😡bende tıpkı örümcek arkadaş gibi gezmediğim far ustası kalmadı pres baskı olduğu için açılması mümkün değil gibi birşeyler zırvaladılar bana gülüp alay ettiler bu salak araba yüzünden ne yapılabilir bu ve benzer durum yaşayan varmıdır arabadan inananılmaz soğudum 4,5,6,7 ve 7.5 sahibi oldum hepsi harika araçlardı ama "golf 8 pişmanlıkmış"yaşayarak öğrendim ama en büyük pişmanlık vw...

Ekli dosyalar

• 87415421-C377-48CD-8D7E-4D342967FCBF.jpeg
    87415421-C377-48CD-8D7E-4D342967FCBF.jpeg
    250.3 KB · Görüntüleme: 67
  • 681BB002-F19C-4B01-AAE6-6CC02AF92FDE.jpeg
    681BB002-F19C-4B01-AAE6-6CC02AF92FDE.jpeg
    449.9 KB · Görüntüleme: 67

bende de örümcek var. facebookta bi kaç kişiye sordum onlarda da varmış. 2015 model golf 7 highline paket. çıkarmanın bi yolu yok sanırım orda ölüp kalmış.

bende de örümcek var. facebookta bi kaç kişiye sordum onlarda da varmış. 2015 model golf 7 highline paket. çıkarmanın bi yolu yok sanırım orda ölüp kalmış.
Gittiğim heryer aynısını dedi toz olarak giriyor bunların yumurtaları sonra büyüyorlar çok mantıklı gelmedi bana Artık ölmesini bekleyeceğiz yada çıkma orjinal ile değişimini yapacağız

Yıllardır vw kullanırım golf 4 ten 8'e kadar 10'a yakın golfüm oldu hiçbri ile en ufak sorun yaşamadım. o kadar enteresan şeyler yaşadımki bu arkadaş ile resmen iğrendim bu markadan araştırın golf 8 kronik sorunları diye sayfalar içinde kaybolursunuz bu arada çok ciddi böcek fobim var milletin freni tutmayan,paslanan,siyah duman atan,yağ kaçıran arabası inan umrumda değil bunları bana bir araç yaşatsa tövbe ederim araba sahipliğine düşünmeden buna son veririm bu arada istanbulun ulaşım sorunları trafik vs onlarıda katmıyorum bu şehirde araç sahibi olmak dünyanın en ahmakça şeyi.

benzer bir sorunu arabamın orta iç fren lambasında yaşadım arı vardı içinde nasıl girmiş bilmiyorum yani mümkün değildi oraya girmesi usta hava tabancasını getirdi aradan sıktı arı parçalandı ha lamba temizlendi ama 2 hafta arı parçası topladım,deneyebilirsiniz güçlü hava tabancasını çok küçük bir aradan koyarak.

Yetkili serviste tanıdık var yıllardır giderim muhtemelen onlarda deneyecek bu yöntemi iç bileşenler zarar görürmü diye düşünüyorum umarım hallolur çok sinir bozucu gerçekten

Dönün bir bakın mesajınıza benim stilim ekşi sözlük sizin stiliniz ne? Ayrıca canım nereye isterse oraya yazarım. Sizin sorununuz araba değil

Ben fikir edinmek için birşey yazdım hadi size iyi akşamlar amma uzadı bu konu arabayı yakıyorum kurtuluyoruz tamam mı😃😃

Bu durum her araç ta olabilen bir şey fara yada stoplara böcek gırmesı
Bence çok ama çok abartmışsınız
Bu yüzdenmi en büyük pişmanlığınız vw ?

Son düzenleme:

Golf 7 ön farımda yaşamıştım aynı sorunu. ampul değişiminde temizletirim demiştim sonra araç satıldı. Alan kişiyede söylemiştim dert etmemişti. Golf8e özel bir durum değil diye düşüniyorum

Geri