Kapı döşemesi yırtılma

İsim
Oktay
Araç
Golf7
Arkadaşlar herkese merhaba ismim oktay izmirden foruma katılıyorum, 6-7 ay önce aldığım aracımda sol şöför kapısının iç kısmında resimdeki gibi bir deformasyon farkettim. Sizce neden olmuş olabilir çözümü nedir?

DD69724A-51D0-46A7-BFB0-9741D5592F80.jpeg

Selamlar hocam, hoş geldin. Çok değiştirmeniz gereken bir yerde değil, gözünüze batmıyorsa hiç ellemeyin. Doğrudan çıkma parça değişimini düşünebilirsiniz Ünallar Oto'da vardır diye düşünüyorum.

Selamlar hocam, hoş geldin. Çok değiştirmeniz gereken bir yerde değil, gözünüze batmıyorsa hiç ellemeyin. Doğrudan çıkma parça değişimini düşünebilirsiniz Ünallar Oto'da vardır diye düşünüyorum.
Hoşbuldum, teşekkürler yorum için. Göze batmıyor 6 aydır kullanıyorum bugün dikkatimi çekti acaba forumda karşılaşan varsa bu durumla sebebi hakkında bilgi almak istemiştim.

Kapıları söküp takarken oralar çok kasıyor dolayısı ile yıpranıyor. Aracın geçmişinde birisi kapı kartonunu sök tak yaparken dikkat etmediyse ondan olmuş olabilir.

Kapıları söküp takarken oralar çok kasıyor dolayısı ile yıpranıyor. Aracın geçmişinde birisi kapı kartonunu sök tak yaparken dikkat etmediyse ondan olmuş olabilir.
Teşekkürler yorum için, muhtemelen olmuştur. Böyle binmeye devam edeceğiz 😊

Geri