Hatchback araba tercihi?

Cupra Leon 1.5 eTsi vs Kia Ev4 Hatchback tercihi?

• Cupra Leon 1.5 eTsi

• Kia Ev4 Hatchback Elektrikli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Baho_34

Katılımcı Üye

İsim
Mert Bahadır
1. Araba Cupra Leon 1.5 eTsi Vz Line https://www.sahibinden.com/ilan/vas...eon-1.5-etsi-vz-line-hatasiz-1278252137/detay

2. Araba Elektrikli Kia Ev 4 Hatchback henüz ülkemize gelmedi. Hatchback arabaları çok seviyorum onun için bu iki araba kalsanız tercihiz hangisi olurdu? Fosil yakıt ve Elektrikli diye ayırt etmeden görünüş,donanım vs olarak tercinizi bekliyorum. Sadece bir kez aracı alma şansınız var ona göre ankete katkınız olursa sevinirim 😊

Ekli dosyalar

• Ev4 Hatchback Gt Line.jpg
    Ev4 Hatchback Gt Line.jpg
    315.9 KB · Görüntüleme: 25

Kia Ev 4 Hatcback sayabilirmiyiz ? Boyut ve ağırlık olarak Hb sürüş dinamiklerini veremez gibi . Cupra her ne kadar güzel bir araba olsa da ben olsam yine Golf R .A3 veya Bmw 1 almaya çalışırdım.

2,500 edermi Leon bilemiyorum kesinkes hatchback alınmayacaksa superb veya Passat 2.0 TDI mükemmel araçlar parasının arabalarıdır,onun dışında A3 sportback alınabilir yeni kasa olanlardan lüks ve daha güzel olur bence.

ev4'ü pek hb'e benzetemedim, kutu gibi tasarımı var, bunlar rüzgar tüneli vs. gibi testleri nasıl yapıyorlar, ev araç olduğu için sürücüsü nasılsa yavaş gider demişler gibi, son hızı 170 miş.

ikisinin orta yolu leon ehybrid 204hp de düşünülebilir, bir de dikkatimi çekti 204 hp bir yerlerde vergi sınırı gibi birşey mi? chery'nin yeni motoru da 204 hp, ev4'ün de:unsure:

Cupra yerine 75-100 bin daha koyup 2024 Golf R-line derdim, C hatchback kralı.

Zamlı elektrik faturası 900 e indi elektrikli ne kadar mantıklı olur bundan sonra bilmiyorum

İki araç arasında her türlü Cupra Leon ‘u seçerdim,

Ancak ikinci el bir araca 2.375 milyon lira vereceksem onun yerine 2.300 ‘e sıfır km Golf Style veya ikinci el az kullanılmış Audi A3 alırdım.

10 gün önce Golf Style paketi 2.300 ‘den veriyorlardı.

Geri