ALINIK Golf 8.5 orijinal 17 inç jant (valencia,Ventura tercih sebebi )

İsim
CEM
Araç
GOLF 8.5
Merhaba ,

2025 model golf 8.5 life aracıma orijinal 17 inç jant arıyorum . Hem piyasadaki replikalarin orijinal diye satılmaya çalışılmasından hem de bireysel satıcıların fiyatları sisirmesinden dolayı seçeneğim az . Yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum teşekkürler .

Merhaba ,

2025 model golf 8.5 life aracıma orijinal 17 inç jant arıyorum . Hem piyasadaki replikalarin orijinal diye satılmaya çalışılmasından hem de bireysel satıcıların fiyatları sisirmesinden dolayı seçeneğim az . Yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum teşekkürler .

Merhaba;
Bahsettiğin jant lastik takım temizi 35-40 arasında altını bulman zor…
Zaten sahte ürünler yada hasarlı ürünler 25 civarı satılıyor…
Sarı sitede orjinal ürün bir hayli mevcut…

Merhaba;
Bahsettiğin jant lastik takım temizi 35-40 arasında altını bulman zor…
Zaten sahte ürünler yada hasarlı ürünler 25 civarı satılıyor…
Sarı sitede orjinal ürün bir hayli mevcut…
Merhabalar,

Sarı siteyi hiç bir konuda baz almıyorum . Son dönemdeki tesla olayları örnektir. Bir malın ederi de bellidir 35-40 ilanda bile görmemişken sizin söylem garip geldi. Acelemiz yok bekleriz .

İyi akşamlar ,

Merhabalar,

Sarı siteyi hiç bir konuda baz almıyorum . Son dönemdeki tesla olayları örnektir. Bir malın ederi de bellidir 35-40 ilanda bile görmemişken sizin söylem garip geldi. Acelemiz yok bekleriz .

İyi akşamlar ,

Tabi kişiye göre garip gelebilir ticaret bu pazarlık yapılır altına alınır…
Geçen hafta kmaraşta polis arkadaşa aldık valencia 35k ya sorunsuzdu özellikle lastikler iyi idi değiştirmeye gerek kalmadı dört adet iyi lastik zaten 17-20 arası satılıyor…

İyi akşamlar…

IMG_2587.jpeg
IMG_2588.jpeg
IMG_2589.jpeg
IMG_2590.jpeg
IMG_2591.jpeg

her malın bir alıcısı var elbet. Kimin işine nasıl öyle geliyorsa şahsen. Bilmediğim ,kurumsal olmayan yerden alışveriş yaparken 2 değil 3 kez düşünürüm , sadece fiyat değil olay.

her malın bir alıcısı var elbet. Kimin işine nasıl öyle geliyorsa şahsen. Bilmediğim ,kurumsal olmayan yerden alışveriş yaparken 2 değil 3 kez düşünürüm , sadece fiyat değil olay.

o konuda haklısın baktırmadan alınmaz zaten para veriyoruz sonuçta…
benim arkadaş İstanbulda ilanı gösterdi ben gittim vakit bulunca satan işletme ile görüşerek aynı mekana yakın michelin bayisi arkadaşıma götürdüm söktüler herşeye baktılar sorunsuz olduğu için zaten alış verişi sonlandırdık…
Umarım sende güzel bir ürün temin edersin…

o konuda haklısın baktırmadan alınmaz zaten para veriyoruz sonuçta…
benim arkadaş İstanbulda ilanı gösterdi ben gittim vakit bulunca satan işletme ile görüşerek aynı mekana yakın michelin bayisi arkadaşıma götürdüm söktüler herşeye baktılar sorunsuz olduğu için zaten alış verişi sonlandırdık…
Umarım sende güzel bir ürün temin edersin…
Jant konularında emeğine hayranım abi.
Aracı alırken demiştim ya: "18 jant ve spor yayı sökerim, 17 valenciaya dönerim belki" diye.
Şimdi uğraşmaya hiç cesaretim yok. 😅

Geri