Jant göbeği amblem düştü

İsim
Mert
Araç
Golf 7
Arkadaşlar iyi akşamlar , aracı yıkamaya vermiştim, jant göbeğindeki amblem düşmüş, parça elimde, en kuvvetli neyle yapıştırabilirim , önümüz kış.
Nem,su,soğuk,sıcak derken çıkmasın

Ekli dosyalar

• IMG_8930.png
    IMG_8930.png
    467.3 KB · Görüntüleme: 20

Her iki tarafı da güzelce temizledikten ve artıklardan arındırdıktan sonra hafif bir zımpara ve sonrasında Japon yada Bally yeterli olacaktır.

Arkadaşlar iyi akşamlar , aracı yıkamaya vermiştim, jant göbeğindeki amblem düşmüş, parça elimde, en kuvvetli neyle yapıştırabilirim , önümüz kış.
Nem,su,soğuk,sıcak derken çıkmasın
Hocam bu ikili satılan beyaz ve siyah renkli yapıştırıcılar var. Arap-İran yapıştırıcısı olarak geçer. Tampon, difüzör, ayna, plastik parça, jant göbeği, jant kapağı gibi parçalarda en sağlıklı ve uzun ömürlü yol bu yapıştırıcıdır.

Kendim bizzat yaptığım ve olumlu sonuç aldığım için size de tavsiye ederim. Hatta arabanızda bazı durumlara karşı olarak da 1 kutu ekstradan bulundurmanız faydanıza olur.

Sanırım daha önce kullandım, o yapıştırıcıları karıştırıp kuruyunca çelik gibi sert bir şey oluyor değil mi

Sanırım daha önce kullandım, o yapıştırıcıları karıştırıp kuruyunca çelik gibi sert bir şey oluyor değil mi
Aynen hocam ikisini de eşit miktarda bir kap gibi bir şeye sıkıp füme-gri arası renk tutturana kadar iyice karıştırıyorsunuz. 2-3 dk içinde de kurumaya başlıyor. Biraz hızlı ve pratik olmanız lazım.

Geri