Merhabalar, aracımda yaklaşık 1000-1500 km civarıdır bir problem yaşıyorum. Motor normalde çalıştığı şekilde değilde biraz daha sesli çalışıyor ama asıl konu motorda ki sarsıntı ve titreşim sebebini bir türlü bulamadım
Triger 19 bin oldu
Motor takozu 18 bin
Alt travers takozu 7 nin
Kavramada 7 bin km oldu volantına baktırmıştım iyi durumda değişime gerek yok dedi usta
Şöyle bi durum var ufak sarsıntı var diye bujileri değiştirdim bujileri değiştirdikten bir süre sonra dahada sarsıntılı çalışmaya başladı aramızda bu durumu yaşayan ve çözüme ulaşan varmı?
Araştırdıklarımdan çıkan sonuçlarda şöyle
Enjeksiyon
Bobin
Sente ayarı
Vanos
Aracımın hızlanmasında çekişinde yakıtındada hiç bir problem yok
Sadece rölantide sarsıntılı ve dalgalı çalışıyor ayrıca bilgisayara bağlattığımda 1. Silindir 2-3-4. Silindire göre daha düşük çalıştığı görülmüştü
örneğin
2 3968
3 4025
4 3987
1. Silindir 1900-2100
Yaşayıp sorunu çözenler cevaplarsa çok memnun olurum. İyi forumlar
Triger 19 bin oldu
Motor takozu 18 bin
Alt travers takozu 7 nin
Kavramada 7 bin km oldu volantına baktırmıştım iyi durumda değişime gerek yok dedi usta
Şöyle bi durum var ufak sarsıntı var diye bujileri değiştirdim bujileri değiştirdikten bir süre sonra dahada sarsıntılı çalışmaya başladı aramızda bu durumu yaşayan ve çözüme ulaşan varmı?
Araştırdıklarımdan çıkan sonuçlarda şöyle
Enjeksiyon
Bobin
Sente ayarı
Vanos
Aracımın hızlanmasında çekişinde yakıtındada hiç bir problem yok
Sadece rölantide sarsıntılı ve dalgalı çalışıyor ayrıca bilgisayara bağlattığımda 1. Silindir 2-3-4. Silindire göre daha düşük çalıştığı görülmüştü
örneğin
2 3968
3 4025
4 3987
1. Silindir 1900-2100
Yaşayıp sorunu çözenler cevaplarsa çok memnun olurum. İyi forumlar