Golf 7.5 vs Golf 8.5

aynı paraya hangisini tercih edersiniz arkadaşlar kararsız kaldım.

• 2020 Golf 1.5 tsi 150bg 7.5 comfortline dsg 100 bin km boyalı parçalar var

Kullanılan: 9 24.3%
  • 2024 Golf 1.5 tsi 116bg 8.5 ımpression manuel 20 bin km hatasız

Kullanılan: 28 75.7%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Bu anket kapanacak: .

Donanım çok isim yok, manuel de kullanırım diyorsanız 6-7 yıllık araba almaya gerek yok. 8.5 impression 0 km ye yakın bile bulursunuz ilan kovalarsanız

Golf 7.5 alacaktım hatasız boyasız 60.000 km ye kadar comfortline araçlara 1.700.000 lü rakamlar istenince riske girdim 2023 1.0 etsi araç aldım çok iyi paralar isteniyor golf 7.5 lara yeni yenidir dedik inşallah sıkıntı yaşamayız bence de golf 8.5 daha mantıklı.

yeni her zaman yenidir mantığındayım 7.5 da çok beğendiğim bir araç ama en az 5 yıllık bir parça aşınması yorgunluğu hesaba katarsak ki 7 ve 7.5 lar türkiyede çok gereksiz pahalı sadece golflerde geçerli bu piyasa bildiğim kadarıyla 8.5 daha mantıklı kendim 2 sinide kullandım ve kesinlikle 8.5 tercih et özellikle düz TSI eTSI bi çıtır uzak durulması gereken bir şey manuel seviyorsan direk 8.5 impression al geç

yeni her zaman yenidir mantığındayım 7.5 da çok beğendiğim bir araç ama en az 5 yıllık bir parça aşınması yorgunluğu hesaba katarsak ki 7 ve 7.5 lar türkiyede çok gereksiz pahalı sadece golflerde geçerli bu piyasa bildiğim kadarıyla 8.5 daha mantıklı kendim 2 sinide kullandım ve kesinlikle 8.5 tercih et özellikle düz TSI eTSI bi çıtır uzak durulması gereken bir şey manuel seviyorsan direk 8.5 impression al geç
aynen hocam etsi düşünmüyorum alternatör problemli zaten

Yeni olsun taştan olsun manuel kullanabiliyorsanız evli değilseniz impression çok mantıklı.
Hanım otomatik istemesine rağmen aldık. İçine binince o bile ikna oldu😀. Belki de 1 sene önce kardeşinin de Golf alması Golf çok lüks gibi algılanmasına sebep oldu bilmiyorum

Hanım otomatik istemesine rağmen aldık. İçine binince o bile ikna oldu😀. Belki de 1 sene önce kardeşinin de Golf alması Golf çok lüks gibi algılanmasına sebep oldu bilmiyorum
Sürebiliyorsa pek âlâ iyi manuel golf ayrıca yeni ve sıfır olması da ayrıca sevdirir arabayı:D.

Son düzenleme:

Geri