aynen hocam etsi düşünmüyorum alternatör problemli zatenyeni her zaman yenidir mantığındayım 7.5 da çok beğendiğim bir araç ama en az 5 yıllık bir parça aşınması yorgunluğu hesaba katarsak ki 7 ve 7.5 lar türkiyede çok gereksiz pahalı sadece golflerde geçerli bu piyasa bildiğim kadarıyla 8.5 daha mantıklı kendim 2 sinide kullandım ve kesinlikle 8.5 tercih et özellikle düz TSI eTSI bi çıtır uzak durulması gereken bir şey manuel seviyorsan direk 8.5 impression al geç
Hanım otomatik istemesine rağmen aldık. İçine binince o bile ikna olduYeni olsun taştan olsun manuel kullanabiliyorsanız evli değilseniz impression çok mantıklı.
Sürebiliyorsa pek âlâ iyi manuel golf ayrıca yeni ve sıfır olması da ayrıca sevdirir arabayıHanım otomatik istemesine rağmen aldık. İçine binince o bile ikna oldu. Belki de 1 sene önce kardeşinin de Golf alması Golf çok lüks gibi algılanmasına sebep oldu bilmiyorum
Yaaaaniii sürüyor diyelim. Hiç otomatik araba kullanmadı Allah'tan kullansa kesin isterdiSürebiliyorsa pek âlâ iyi manuel golf ayrıca yeni ve sıfır olması da ayrıca sevdirir arabayı.
1500 e yok ki. Olanlar 2023 öncesi onlar da alternatör sorunu varGolf 8 2023 1.0 etsi dsg life