R'dakine benzer kaliper kapağı konusu

İsim
Esat
Araç
Golf 8 1.0 2021
Selamlar arkadaşlar,

Forumda şöyle bir şey gördüm, bunu satın alabileceğimiz bir yer var mı? Hem kalipere zarar vermeyecek hem de gördüğüm en gerçekçi metal ek. Plastik kapaklar takmak istemiyorum kaliperlerimi aynı renge boyadım sadece bunu eklemek istiyorum nereden bulabiliriz?

56414-9ef917453561b5ed2452807b0e1c8d0c.jpg

Bunlar pek sağlıklı işlemler değil hocam, kaliper dediğimiz parça kaç derece sıcaklıklara çıkıyor, plastik mantıklı olmaz, bazı firmalar direkt air brush gibi kalipere dolgu yapıp logo basıyor, onlara bakın derim.

Selamlar arkadaşlar,

Forumda şöyle bir şey gördüm, bunu satın alabileceğimiz bir yer var mı? Hem kalipere zarar vermeyecek hem de gördüğüm en gerçekçi metal ek. Plastik kapaklar takmak istemiyorum kaliperlerimi aynı renge boyadım sadece bunu eklemek istiyorum nereden bulabiliriz?

56414-9ef917453561b5ed2452807b0e1c8d0c.jpg1.5 sene vag grubu için performans ürünleri satan arkadaşım Serkan Korkmaz’dan almıştım. Kalipere çok az sürerek dysonla yapıştırdım. Hiç bi sıkıntı olmadı bu zamana kadar.

Ekli dosyalar

• IMG_6553.jpeg
    IMG_6553.jpeg
    282.3 KB · Görüntüleme: 15
Selamlar arkadaşlar,

56414-9ef917453561b5ed2452807b0e1c8d0c.jpg
Eskişehirde bir esnaf bunları yaygınlaştırdı daha sonra tezgahı kapattı eskiden metal geliyordu, sahibinden ve sosyal medyada boyanıp satılıyordu. Şimdi metal değil de pleksi bir malzemeden yapılıyor kim üretiyor bilmiyorum ancak satanlar pleksi malzemeden olanı satıyor görseldeki üründen değil(başka türde bir ürün satan varsa da ben görmedim)

Nacizane tavsiyem eğer bu tür bir şey arıyorsanız ebatları alıp çizimini yapıp kendiniz bir pleksiye yaptırın ve boyayın sticker işi zaten basit reklamcıdan alabilirsiniz. Dandik incecik pleksiden ve boyasız kağıt yapıştırma olanı 2-3.000 tl ye satılıyor şu an sadece ön tarafı...

Geri