Golf 7 Comfortline aracım için katlanır ayna

İsim
Serdar Furkan Oğuz
Araç
VW Golf VII Comfortline 2014
Merhaba herkese,
VW Golf 7 Comfortline aracım için katlanır ayna yaptırmak istiyorum ancak replika ve orijinal olarak 2 seçenek var orijinal olan fiyatı çok yüksek replika yarısı fiyatta yaptırsam sorun yaşar mıyım. Yaptıran ya da bilgisi olanlar destek verirse sevinirim.

Bu replika aynalarda bildiğim kadarıyla genelde hafıza motoru da olmuyor. Yani geri viteste sağ ayna aşağı inmiyor inse de geri aynı yere gelmiyor. Kullandığınız bir özellikse o da önemli.

Bende bunu buldum firma hatta benim şehrimde bunun kayar led olmayanı düşünüyorum ama kalite ve uyum nasıl bilemediğim için soru işaretleri ile kaldım

Sade katlama istiyorsan yan sanayi geri viteste aşağıya insin istiyorsan orijinali.Ben yan sanayi taktırdım adam senin ayna aşağıya iner dedi ve iniyor.Taktırdığın yere sor

Hocam orjinal olanı al
11/13 nin arası satıcısına göre fıyat oynar

Sade katlama istiyorsan yan sanayi geri viteste aşağıya insin istiyorsan orijinali.Ben yan sanayi taktırdım adam senin ayna aşağıya iner dedi ve iniyor.Taktırdığın yere sor
Yan sanayi taktırdınız ve geri viteste aşağı iniyor bu sekilde nerede yaptırdınız acaba? Ben de düşünüyorum ancak orijinalı pahalı geliyor.

Benim sorduğumda takması ile Ankara vagcom ve Kayseri Coding firmaları 12500₺ dedi. Orijinale ise Kayseri 25000₺ dedi. İçimden orijinal geçiyor ama çok yüksek gereklimi diye düşündürüyor. Çıkma bakıyorum ancak daha denk gelmedi.

Doğuş oto malzemeye 17 civarı istiyor işçilik dahil değil muhtemelen bende düşünüyorum katlanır ayna. ama geri viteste aşağı ve yana inmeyecekse taktırmayacağım.

Ekli dosyalar

• IMG_2455.jpeg
    IMG_2455.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 4
Doğuş oto malzemeye 17 civarı istiyor işçilik dahil değil muhtemelen bende düşünüyorum katlanır ayna. ama geri viteste aşağı ve yana inmeyecekse taktırmayacağım.
İşçilik biraz dikkat ve vakit alcak bişe eğer orijinal fiyatları bu rakamlarda ise düşünülebilir.

Geri