Golf 7 ön kapı döşemesi deri onarımı

UBC53

Katılımcı Üye

İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ
Herkese merhaba 2015 golf 7 aracımın sağ ön kapı döşemesinin üst deri kısmını cam filimci arkadaş kesmişti sonra onarım yapıldı ama göze çok batıyor zamanla onarım olan bölge şişti ve kalkma yaptı.

yaklaşık 1 senedir çıkma döşeme arıyorum diyarbakırda buldum resimleri sahte idi adama mesaj yoluyla sordum üst derisi zarar gördü benimkinin o yüzden alıyorum diye. memnun kalırsın dedi döşeme bi geldi üst kısmı benimkinden de berbat onarım görmüş ve ayakabı boyası ile boyamışlar lanet olsun diyip geri yolladım.

istanbulda gezmediğim çıkmacı kalmadı benim aracıma uygun sağ ön yolcu tarafı döşeme bulamadım. ve pes ediyorum tamir yoluna gidicem.

sizden ricam bana, bunu fabrikasyon ayarında derinin değişimini sağlayabilecek bir yer önermeniz. deseni %100 uymak zorunda değil ama rengi %100 uyumlu olmak zorunda diğer taraf ile bakıldığı zaman farklı durmamalı.

istanbulda avrupa yakası anadolu yakası hatta tekirdağ koceli istanbul çevresi bile olur şu döşeme işini artık çözmek istiyorum baktıkça sinirlerim bozuluyor...

aşağıya görselleri ekliyorum şimdiden teşekkürler

Midem kalktı görünce çok tilt olurdum ben olsam. Vallaha çok sinir bozucu ya
aracımın içi harap halde olsa hiç uğraşmam bile ama içi neredeyse fabrikasyon kondisyonda olup sadece bu döşemenin böyle olması beni aşırı derecede üzüyor.

kısa sürede çözmek istiyorum artık

Ben o cam filimci arkadaşın var ya….,,
Kardeşim tamir olmaz olsada senin gözüne hep batar Çünkü sen her zaman oraya bakacaksın ancak temiz bir çıkma bulacaksın ki kafan rahat olsun

Ben o cam filimci arkadaşın var ya….,,
Kardeşim tamir olmaz olsada senin gözüne hep batar Çünkü sen her zaman oraya bakacaksın ancak temiz bir çıkma bulacaksın ki kafan rahat olsun
koskoca istanbulda 96 model nissan sx200 ün ön camını bulduk. ama her köşe başında olan golf 7 nin kapı döşemesi sanki yer yarıldı da içine düştü nereye sorsam yok. sahibindene letgoya bakıyom konya gaziantep türkiyenin ne kadar öbür ucu varsa hep orda... serviste sordum 25 bin tl dedi + yurt dışından gelicekmiş. kısaca tamir yoluna gitmek dışında seçeneğim kalmadı.

Sehirdisimdan neden almiyorsun

Bol detayli foto ve canli goruntulu arayip saglama al isini

Fiyati makul geldi bana istersen bir gorus

Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1713600627
Ah be hocam döşemeyi aldığım adam buydu zaten :D tekrardan ilana koymuş resim sahte gönderdiği döşemenin üst derisi tamir görmüş ve ayakabı boyası ile boyamış. parlak duruyordu apc ile temizledim çıkmadı bi ufak benzinle sildim ve ayakabı boyası olduğunu anladım :) geri aldı allahtan. bu sebepten canlıda görmeden almak istemiyorum

Herkese merhaba 2015 golf 7 aracımın sağ ön kapı döşemesinin üst deri kısmını cam filimci arkadaş kesmişti sonra onarım yapıldı ama göze çok batıyor zamanla onarım olan bölge şişti ve kalkma yaptı.

yaklaşık 1 senedir çıkma döşeme arıyorum diyarbakırda buldum resimleri sahte idi adama mesaj yoluyla sordum üst derisi zarar gördü benimkinin o yüzden alıyorum diye. memnun kalırsın dedi döşeme bi geldi üst kısmı benimkinden de berbat onarım görmüş ve ayakabı boyası ile boyamışlar lanet olsun diyip geri yolladım.

istanbulda gezmediğim çıkmacı kalmadı benim aracıma uygun sağ ön yolcu tarafı döşeme bulamadım. ve pes ediyorum tamir yoluna gidicem.

sizden ricam bana, bunu fabrikasyon ayarında derinin değişimini sağlayabilecek bir yer önermeniz. deseni %100 uymak zorunda değil ama rengi %100 uyumlu olmak zorunda diğer taraf ile bakıldığı zaman farklı durmamalı.

istanbulda avrupa yakası anadolu yakası hatta tekirdağ koceli istanbul çevresi bile olur şu döşeme işini artık çözmek istiyorum baktıkça sinirlerim bozuluyor...

aşağıya görselleri ekliyorum şimdiden teşekkürler
Hocam Diyarbakır işi böyledir herkes ekmeğinin peşinde 3 liralık malı 10 liraya satma peşinde ,benim kaputu boyattım adam o kadar üstün körü boyamış ki inanamazsın Diyarbakır'dan görmeden mal almak akıl kârı değil, yine merkezde eli ayağı düzgün bir şey bulursan kafana yatarsa bana da yakın olursa bakabilirim senin için, servis de çok istemiş , size bir tavsiye vereyim Diyarbakır'da bağlardan bu tür şeyler bakmayın Bağlar Diyarbakır'ın en kötü semti Esenyurt ile yarışır İstanbul'a kıyasla,bence cam filmcinin karşılaması lazım bu kapıyı, böyle bir işçilik olur mu ben kendi aracımda böyle bir şey olsa asla kabul etmezdim.

Son düzenleme:
1. fotoya bakınca pek bir şey yok gibiydi taaa ki 2.fotoya bakana kadar, insanın canı acıyor. Bu ülkede yaptığı işe saygısı olan hiçbir meslek grubu olmaz mı ya.

Ben Gaziantepliyim, kendi memleketimden yiyecek gıda harici bir şey almıyorum getirmiyorum hocam. Doğu bölgelerine araçla alakalı şeylerde fazla alışveriş yapmak gün sonunda daha fazla zararlı çıkartıyor.

Aracım Comfortline olduğu için led bir far almak istedim, beyaz led olan araçtan halojen arabaya geçmek zor geldiği için. Şanlıurfa-Ceylanpınarda ilanda görüp u led golf 7 farı sipariş edecektim bir tanıdığa bakmasını rica ettim ilan fotoğrafı ile kendi arkadaşımın bana çekip attığı fotoğraflar arasında bağlantı yok. Ondan dolayı o çevrelerde gidip bakacak bir tanıdık yoksa doğu bölgesiyle ticaret etmeyin.

Hocam Diyarbakır işi böyledir herkes ekmeğinin peşinde 3 liralık malı 10 liraya satma peşinde ,benim kaputu boyattım adam o kadar üstün körü boyamış ki inanamazsın Diyarbakır'dan görmeden mal almak akıl kârı değil, yine merkezde eli ayağı düzgün bir şey bulursan kafana yatarsa bana da yakın olursa bakabilirim senin için, servis de çok istemiş , size bir tavsiye vereyim Diyarbakır'da bağlardan bu tür şeyler bakmayın Bağlar Diyarbakır'ın en kötü semti Esenyurt ile yarışır İstanbul'a kıyasla,bence cam filmcinin karşılaması lazım bu kapıyı, böyle bir işçilik olur mu ben kendi aracımda böyle bir şey olsa asla kabul etmezdim.
eyvallah hocam sağolasın düşünmen yeterli. ilk baş böyle şişkin değildi çok belli olmuyordu sonradan şişti yoksa kabul etmezdim

Geri