Sıfır araç yazılım güncellemesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ayhan5353
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Ayhan
Arkadaşlar belki birini başına gelmiştir diye bilgi almak istedim. Yazılımda ufak tefek değişiklikler se olsa neticede çok büyğk farklar yok diye sormak istedim. Aracım passat b9 variant 24 model. Ama 2 ay oldu sıfır alalı. Araç bazen menevra frenleme hatası anlık olarak gelip gidiyordu. Servise bıraktım . Yazılım güncellenecek dediler. 11 gündür araç serviste . Yazılım yüklerken sürekli hata verdiği için multii medya. Ünitesi değişti. Ama yine yüklerken hata verdi. En son görüştüğümde teknik ekiplerden destek mi ne bekleniyor gibi bir cevap aldım. Sormak istediğim bir yazılım güncellemesi neden bu kadar hata verir ve uzun sürer. Aynı durumla karşılaşan varmı .

Evet hocam bazen uzun sürdüğü oluyor bende 8.5 ü bıraktığımda 10 günde almıştım.

Evet hocam bazen uzun sürdüğü oluyor bende 8.5 ü bıraktığımda 10 günde almıştım.
10–11 gün gibi bir süre, teknik olarak ya araç üzerinde başka testler veya denemeler yapıldığını ya da servisin bekleme/koordinasyon problemi yaşadığını gösterir.
Almanya merkezli kampanyalarda bile (örneğin MQB platformu yazılım revizyonları), işlem süresi maksimum 1 iş günü olarak belirtilir.

Her işlemin süresi bellidir +1/-1 Saat onun haricinde bu şekilde ben aracımı 10 gün veremem

10–11 gün gibi bir süre, teknik olarak ya araç üzerinde başka testler veya denemeler yapıldığını ya da servisin bekleme/koordinasyon problemi yaşadığını gösterir.
Almanya merkezli kampanyalarda bile (örneğin MQB platformu yazılım revizyonları), işlem süresi maksimum 1 iş günü olarak belirtilir.

Her işlemin süresi bellidir +1/-1 Saat onun haricinde bu şekilde ben aracımı 10 gün veremem
Hocam ben servisi aradım. İlk başta bir kaç denemede yazılım yükleme hatası aldılar. Sonra teknik ekip inceledi Almanya ile görüşmeler sağlandı multimedya ünitesinin değişimine karar verdiler . Multimedyayı değiştirdiler. Sonra yine yükleme hatası aldılar. Bu durum rapor edildi uzaktan destek alarak yapılacağı bilgisini verdi. Görüşmeler devam ediyor dedi. Açıkcası acaba başka bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. Arkadaşın tanıdığı vardı. Daha önce doğuş merkezde yazılım biriminde çalışmış. Ona sorduk bu kadar uzun sürmesini. Normal koşullarda atölyenin yoğunluğuna göre g bir iki güne işleme alınsa herşey olması gerektiği gibi olsa tam kapsamlı yazılım yüklemesi 1 gün sürer dedi. Her 3 araçtan birine denk geliyor yazılım yükleme de hatalar dedi. Ama sürekli hata veriyorsa o zaman donanımsal bir sorun olup olmadığı araştırılıyor Almanya ile iletişime geçilip olası sebepleri değerlendirilir dedi. Kısaca hala beklemedeyim. Olacağı varmış hayırlısıyla bekliyoruz işte .

Ben aracı verdiğim zaman teknisyen tanıdıktı, toplam üç adet yazılım olduğunu ikisini yaptıklarını bir adet yazılımı aracın kabul etmediğini söylediler doğuştan uzaktan yardım istediklerini ,haber beklediklerini söylediler bu yüzden uzun sürdüğünü söylediler.

Geri