Polo 5 6R için Bluetooth yada Radyo Önerisi?

İsim
kartal
Araç
POLO
Aracımın radyosu ilk fotodaki gibi mdodo usb-aux kablosu ile bt olarak kullanıyorum ama biliyorsunuz aux bt dönüşümünde az da olsa kalite kayboluyor. Mesela içerde ses bazen net ama araç içinde video yada story çekerken müzikten söze geçince boğuk çalmaya başlıyor. Bu radyoya orjinal bt eklenmez dimi? yada lounge paketindeki radyodan çıkmacıdan falan bulsam taksam uyar mı acaba benim paketim comfortline.

Not: Double multimedya önerenler hiç düşünmüyorum denedim söküp attım ses kalitesini bozuyor, kaçak bile yaptı araçta iade ettim direkt hem de en kaliteli çakmalardandı.

1760447565258.png
1760447895486.png

Merhaba, aracınız için orjinal olarak kendiliğinde bluetooth bulunan ve dıştan görüntüsü sizinkisi ile aynı olan ekranları tercih edebilirsiniz. Tavana da mikrofon taktırırsanız telefon ile de görüşebilirsiniz.

Örnek : https://shbd.io/s/vjzpE4XG

Lounge pakette ki ekranı sadece takmanızla kullanılamaz. Torpido içerisinde ünitesi bulunur. Ünite olmadan kullanamazsınız.

Merhaba, aracınız için orjinal olarak kendiliğinde bluetooth bulunan ve dıştan görüntüsü sizinkisi ile aynı olan ekranları tercih edebilirsiniz. Tavana da mikrofon taktırırsanız telefon ile de görüşebilirsiniz.

Örnek : https://shbd.io/s/vjzpE4XG

Lounge pakette ki ekranı sadece takmanızla kullanılamaz. Torpido içerisinde ünitesi bulunur. Ünite olmadan kullanamazsınız.
ben bt modelinde tuşsal farkta olduğunu zannediyordum. görünüşü tam aynı güzel fakat bt olup olmadığını aktif kullanmadan anlayamayız dimi mesela çıkmacıda bakarken vs. ve internette aratırken ne diye aratmalıyım ben rcd 330 yada composition color diye aratıyorum ama pek bir şey çıkmıyor.

Bu tür ekranları çıkmacılarda aramanızı tavsiye etmem. Piksel ya da ekranda leke olup olmadığını çalıştırmadan anlayamazsınız. Ayrıca araca takıldıktan sonra kodlanması gerekmektedir.

Retrofit işi yapan yerlere başvurmanızı tavsiye ederim.

Farkı şöyle anlayabilirsiniz. Sizde Sound yazan fiziki tuşun olduğu yerde Phone yazan ekranı görürseniz o BT özellikli demektir. 2015 Kasım sonrası TR’ye giriş yapan araçlarda gelmektedir. Dediğim gibi tavana mikrofonda çektirmeniz gerekecek ve araca özel kodlanması da…

RCD330 tarzı ekranların size sunacağı ses kalitesi daha önceki taktırdığınız Universal Android ekranlardan hiçbir farkı olmayacaktır.

Geri