Hımm tamam hocam sağolunevet bu kadar, sol attaki dereceye bakarak ayarlarsınız sıcak soğuk
eğer otomatik seçerseniz fan ayarlayamıyorsunuz sıcaklık neyse ona göre ayarlıyor
1.2 aratmaz evet. Her zaman daha iyisi var bunun sonu yok bütçeye göre iyi bir araba almış bence.vw'nin motoru ile ilgili bir sorun duymadık gayet iyi bir motor sadece maksimum torku 2000 devirde verdiği için alt devirler biraz cansız kalıyor. 2000 devir üstü araç çok iyi zaten ,biraz sürüş tarzı biraz kullandığınız yolda ki duruma göre bakarsınız memnun kalırsanız 1.2 yi aramazsanız sorun yok zaten![]()
Impressionda çoğu görünüm farklı maalesef. Açıkçası kayınçonun 1.0 life bana daha premium hissiyatı veriyor. Buna sebep olan bu dediğiniz bu ekran ve kadran farkı. İkimiz aynı yere gittiğimizde arabaları yan yana çekince farkı bariz gördüm. Gidiş aynı ama hissiyat farklı. Tabi düz yolda giderken benim için çok önemli değil ama yine de insanın hoşuna gidiyorHayırlı olsun hocam, güzel günlerde kullanın inşallah.
Klima life tan farklı gözüktü gözüme, sanırım auto klima yok gibi ?
eğer öyleyse bahsettiğiniz gibi kullanacaksınız. Tam sıcak ya da tam soğuk istediğinizde; hi ve lo kısmına ayarlayabilirsiniz derece kısmını.
Nem ve buğu yapmaması için en sağdaki AC yi de aktif etmeyi unutmayınız