Yeni aracım Golf 8

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yigit3735
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Yiğit Öz
Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı günler kazasız belasız sürüşler
2016da sıfır aldığım 1.2 tsi manuel vites Golf’ten sonra geçen ay satıp otomatik arayışına girdim. Golfte otomatikler pahalıydı. Clio, megane bakındım sonra 27binde kazasız, tramersiz orijinal 1.0 impresyon gördüm ilanlarda 1.280 fiyatıyla. Aracı gittim aldım. Yine manuel devam yani :)

Ekli dosyalar

• IMG_7704.jpeg
    IMG_7704.jpeg
    383.2 KB · Görüntüleme: 47

Bu da sattığım araç. Tarcanlar İzmit’te ekspertiz yaptırdı alıcı. Daha %40 bitmiş dedi baskı balata için. Bulabildiği tek kusuru bu :)
Daha temizi, düzgün kullanılmışı, yorulmamışı yoktur diye düşünüyorum

Ekli dosyalar

• IMG_6901.jpeg
    IMG_6901.jpeg
    280.8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_6902.jpeg
    IMG_6902.jpeg
    218.4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_6900.jpeg
    IMG_6900.jpeg
    323.7 KB · Görüntüleme: 46
2016da sıfır aldığım 1.2 tsi manuel vites Golf’ten sonra geçen ay satıp otomatik arayışına girdim. Golfte otomatikler pahalıydı. Clio, megane bakındım sonra 27binde kazasız, tramersiz orijinal 1.0 impresyon gördüm ilanlarda 1.280 fiyatıyla. Aracı gittim aldım. Yine manuel devam yani :)

🧿

Rabbim kaza bela vermesin…

Hayırlı olsun…

Hayırlı uğurlu olsun. Keyifli sürüşleriniz olsun

Hayırlı olsun, keyifli sürüşler...

hayırlı olsun.şerit değiştirme ikazı var mı özellik olarak

Eski arabanızı alan epey şanslı. Yeni arabanız hayırlı olsun.

hayırlı olsun.şerit değiştirme ikazı var mı özellik olarak
Golf 8 soruyorsanız bu paketinde yok

Hayırlı olsun 1.2 nin alt devirleri daha canlıydı.İnşallah tez zamanda 1.5 manuel zorlarsınız.

Hayırlı olsun 1.2 nin alt devirleri daha canlıydı.İnşallah tez zamanda 1.5 manuel zorlarsınız.
1.2 den de daha canlı 1.5 manuel alt devirlerde.

Ama mevcut şartlarda epey pahalı kalıyor 1.0 a göre. 1.0 da alınmaz değil bence 3 silindir alacak olsam baska markalara gitmezdim

Hayırlı olsun hocam

1.2 den de daha canlı 1.5 manuel alt devirlerde.

Ama mevcut şartlarda epey pahalı kalıyor 1.0 a göre. 1.0 da alınmaz değil bence 3 silindir alacak olsam baska markalara gitmezdim
vw'nin motoru ile ilgili bir sorun duymadık gayet iyi bir motor sadece maksimum torku 2000 devirde verdiği için alt devirler biraz cansız kalıyor. 2000 devir üstü araç çok iyi zaten ,biraz sürüş tarzı biraz kullandığınız yolda ki duruma göre bakarsınız memnun kalırsanız 1.2 yi aramazsanız sorun yok zaten :)

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kıymetli dostlar
Arabada en sevemediğim durum; ne kadar usta işi kaldırsam da titreyerek hareket ediyor.
Onun dışında gidişi, viraj alışı falan her zamanki gibi alıştığım Golf. Aracı Marmaris’ten aldım, Kandıra’ya getirdim. Koltukları çok rahat. Golf 7’ye göre premium hissiyatı daha güzel. 10 sene golf 7’den sonra Golf 8’in içini çok beğendim.

Geri