Aracınız kaç model kaç km de hocam ? bir de bu fiyata zubizu indirimi de dahil mi ?Arkadaşlar yetkili serviste kavrama değişimi için işçilik dahil 53.000 tl teklif aldım fiyat sizce nasıl
Burdaki diğer yetkili servis 57 bin fiyat verdi özel servise garanti ve iyi usta ekipman olmayışından dolayı sıcak bakmıyorumHocam en az 2 servıse sor servıse göre bile fiyatta oynama oluyor birde özel servıse sor
Ona göre karşılaştır
2016 1,4 tsı 125bg km 110 binde indirim uygulanmış fiyatAracınız kaç model kaç km de hocam ? bir de bu fiyata zubizu indirimi de dahil mi ?
Valla hocam özel servısten özel servıse fark var Ankara da olsaydın sana bir özel servıs tavsıye ederdim gıttıgınde ne demek ıstedıgımı anlardınBurdaki diğer yetkili servis 57 bin fiyat verdi özel servise garanti ve iyi usta ekipman olmayışından dolayı sıcak bakmıyorum
Haklısınız ama coğrafya olayı maalesefValla hocam özel servısten özel servıse fark var Ankara da olsaydın sana bir özel servıs tavsıye ederdim gıttıgınde ne demek ıstedıgımı anlardın
mühendislik faicası bir şey bu tüpler takmayın taktırmayın orjinali alıp devam edin..Kütahya Castrol serviste güçlendirilmiş tüp uygulaması + kavrama değişimi 40 bin tl tuttu geçtiğimiz ay. Pek memnun kalmadım bazen vites yükseltirken aracı tutar gibi oluyor. Bazen de düşük devirde vites düşürmek istemezse araç ani kalkıyor. Ama yetkili servisler çok pahalı diye tercih etmedim. Bir dahaki sefere yetkili serviste yaptıracak gibiyim.
Ben de sizin gibi düşünüyorum haftaya salı gününe randevu aldımdışarda da aşağı yukarı 40-50 arası yetkilide yaptırın garantili olur en azından
Hocam ben de Ankara'da iyi bir özel serviste kavrama + volan değişimi için arayıştayım, hangi servisi tavsiye edersiniz?Valla hocam özel servısten özel servıse fark var Ankara da olsaydın sana bir özel servıs tavsıye ederdim gıttıgınde ne demek ıstedıgımı anlardın
Hocam merhabalarHocam ben de Ankara'da iyi bir özel serviste kavrama + volan değişimi için arayıştayım, hangi servisi tavsiye edersiniz?