Kavrama değişimi

Hocam en az 2 servıse sor servıse göre bile fiyatta oynama oluyor birde özel servıse sor
Ona göre karşılaştır

Burdaki diğer yetkili servis 57 bin fiyat verdi özel servise garanti ve iyi usta ekipman olmayışından dolayı sıcak bakmıyorum
Valla hocam özel servısten özel servıse fark var Ankara da olsaydın sana bir özel servıs tavsıye ederdim gıttıgınde ne demek ıstedıgımı anlardın

Kütahya Castrol serviste güçlendirilmiş tüp uygulaması + kavrama değişimi 40 bin tl tuttu geçtiğimiz ay. Pek memnun kalmadım bazen vites yükseltirken aracı tutar gibi oluyor. Bazen de düşük devirde vites düşürmek istemezse araç ani kalkıyor. Ama yetkili servisler çok pahalı diye tercih etmedim. Bir dahaki sefere yetkili serviste yaptıracak gibiyim.

Kütahya Castrol serviste güçlendirilmiş tüp uygulaması + kavrama değişimi 40 bin tl tuttu geçtiğimiz ay. Pek memnun kalmadım bazen vites yükseltirken aracı tutar gibi oluyor. Bazen de düşük devirde vites düşürmek istemezse araç ani kalkıyor. Ama yetkili servisler çok pahalı diye tercih etmedim. Bir dahaki sefere yetkili serviste yaptıracak gibiyim.
mühendislik faicası bir şey bu tüpler takmayın taktırmayın orjinali alıp devam edin..

dışarda da aşağı yukarı 40-50 arası yetkilide yaptırın garantili olur en azından

Üstadım bildiğim kadarıyla yakın zamanda siz de kavramayı değiştirmiştiniz değişim sonrasında dikkat etmem gereken bir şey var mı bir de siz şanzıman yağını değiştirdiniz mi @UBC53

Son düzenleme:
Valla hocam özel servısten özel servıse fark var Ankara da olsaydın sana bir özel servıs tavsıye ederdim gıttıgınde ne demek ıstedıgımı anlardın
Hocam ben de Ankara'da iyi bir özel serviste kavrama + volan değişimi için arayıştayım, hangi servisi tavsiye edersiniz?

Hocam ben de Ankara'da iyi bir özel serviste kavrama + volan değişimi için arayıştayım, hangi servisi tavsiye edersiniz?
Hocam merhabalar
Servıs istersen otomol
Özel servıs ıstersen full donanımlı çalışan ustalarım çoğunluğu doğuştan gelen
Aydelen özel servıs
Usta onerısı olursa da kaygusuz oto Necati usta
Bence 3 une de uğra fıyat teklıfı al
Fıyatları karşılaştır eğer ki otomol le aralarındakı fıyat farkı fazla olmazsa otomol da degsımı yaptır garanti olur servis cunku
hersey bütçeyle alakalı hocam
Yada paçaları kendın temın edt Necati usta 4/4 luk halleder

Son düzenleme:

Geri