golf 7 yakıt deposu kapağı açılmadı

gkhnclk

Katılımcı Üye

İsim
gökhan
Araç
golf 7
merhaba arkadaşlar yakıt alırken aracımı p konumuna alıp kontak kapatır araçtan inerim.benzinci kapağı bastırıp açardı fakat son birkaç seferdir depo kapağı açılmıyor aracı çalıştırıp tekrar stop ettim anahtardan açıp kapattım olmadı sonra kendi kendine düzeldi sebebi ne olabilir başına gelen oldu mu acaba .teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar yakıt alırken aracımı p konumuna alıp kontak kapatır araçtan inerim.benzinci kapağı bastırıp açardı fakat son birkaç seferdir depo kapağı açılmıyor aracı çalıştırıp tekrar stop ettim anahtardan açıp kapattım olmadı sonra kendi kendine düzeldi sebebi ne olabilir başına gelen oldu mu acaba .teşekkür ederim
bende 2016 model ibiza vardı aynısı oluyordu
wd 40 sıkmıştım mekanizmasına bir daha yaşamadım
bazen salmıyor o kapak

Aynı sorun bendede oldu hocam, 2 gün uğraştım açılmadı.Antalya Başarana götürdüm kapağı kırarak açacaklarını ve kilidin değişeceğini söylediler.Fiyat 17.000 TL :oops: Kendim kırarak açtım, şuan kilitlenmiyor fakat kapalı duruyor.Müsait bir zamanımda sipariş verip kendim değiştirmeyi düşünüyorum.Fakat internette bu durumla ilgili bir çok video var, videolardaki açma yöntemlerini denemenizi şiddetle tavsiye ederim. :)

Aynı sorun bendede oldu hocam, 2 gün uğraştım açılmadı.Antalya Başarana götürdüm kapağı kırarak açacaklarını ve kilidin değişeceğini söylediler.Fiyat 17.000 TL :oops: Kendim kırarak açtım, şuan kilitlenmiyor fakat kapalı duruyor.Müsait bir zamanımda sipariş verip kendim değiştirmeyi düşünüyorum.Fakat internette bu durumla ilgili bir çok video var, videolardaki açma yöntemlerini denemenizi şiddetle tavsiye ederim. :)
teşekkür ederim

Üzerine baskı yapıp
Uzaktan kumandadan kapa aç yapın
Bir kaç deneme sonrası açılması lazım.

Açılırsa kilit mekanizmasının içine iğne ile yağ sıkanlar iş gördüğünü söylüyor.

Benim tavsiyem parçayı değişmek, aliexpressten alın eliniz yatkınsa kendiniz değişebilirsiniz.

Bu arada çok yaygın bir sorundur bu herkesin başına gelecek bir gün

Kronik sorun, sakın kırmayın bir kaç kez aç kapa yaparak ve kapağa hafif darbelerle kendini bırakacaktır. Açıldıktan sonra wd sıkın.

WD-40'ı kapak açıkken menteşe ve kilit mekanizmasına bolca sıktığınızda, sorun kesin olarak çözülüyor.
Üç farklı araçta denedik; hatta hiç açılmayan veya zor kapanan kapaklarda bile etkili oldu.

WD-40 reklamı gibi olacak ama gerçekten yüzyılın buluşu diyebilirim!

Geri