Golf 7 için U led ve matrix Led stop

MR7

İsim
Mertcan
Merhabalar. 2015 Comfortline aracım için orijinal U led ve matrix stop arıyorum. Detaylı olarak içeriklerine hakim değilim. Nasıl ilerlemem gerekir? Önereceğiniz bir firma var mıdır? Kaliteli olsun istiyorum. Güvenebileceğim bir firma gerekli güncel olarak.

Orjinal U ledleri kendiniz ikinci el bulursanız daha uyguna gelir,diğer türlü sıfırı çok pahalı.Önemli değil sıfırını alırım derseniz,servisten alın montajını istanbulda yapan birkaç yer var,ben Çorlu'da Eva garage'de yaptırmıştım.Montaj yapan yerlerin elinde sıfır far olmaz,olursa çıkma olur,e malum onlarda üstüne kar koyunca fiyatlar oradada uçuk olabiliyor.
Stoplara gelecek olursak,stopta Matrix diye bir tabir yoktur,sanırım Dinamic demek istediniz yani kayar sinyal.Aynı durum buradada geçerli,orjinal sıfır olanlar 35 bin bandında,birde 10 bin bandında uzak doğu üretimi olanlar var.Uzakdoğu olanlar genelde tüm vagcomcularda var sıfır olarak,
Her iki uygulamada sök tak değil,her ikisindede ayrı trsisar,doket değişimi,farlar için modül değişimi felan gerekiyor.
Stoplar için temin ve montaj için forumdan @zulalyol hocamda yardımcı olur.

Geri